Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Mala Pomoc ...
STRANA 1 OD 1
marko981 Mala Pomoc ... 04.03.2008. 13:51 T8528

status: user
broj poruka: 19
Dobih na poklon par pristojnih komponenti pa mi fale 2 stvari da sklopim racunar devojci

Komponente su sledece :

GIGABYTE K8NF9 / ATHLON 3000+ / 2X512 MB KINGMAX DDR 400 / HDD / OPTIKA

Ono sto mi fali je Kuciste i Graficka s time sto necu da dam vise od 4000-5000 din u totalu

Dajte mi predlog koje `najbolje` kuciste do 2000 da uzmem i koju `najbolju` graficku do 3000

P.S.: Nije da ne volim devojku,ako mislite na budzet koji sam namenio,ali na gore pomentu konfiguraciju suludo je ulagati bilo sta

Hvala unapred,

Marko
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
SkyFire Re: Mala Pomoc ... 04.03.2008. 14:31 #46381

broj poruka: 18472
Lepo od tebe.Dobro je da jos uvek ima pazljivih i briznih ljudi-kavaljera.Ja sam slican gest napravio samo sto sam ja sklopio konfiguraciju poslednje generacije..nego nije o tome rec..Za tebe je najbolje da joj uzmes neku grafiku da moze bar neku igru da odigra a to je Asus Extreme N7300GT/Silent/HTD 256MB DDR2.Sto se tice kucista izaberi sam jedan Blueberry,uklopices se u svaku cifru!Mislim da ispod svega ovog ne mozes proci jeftinije a i bila bi greota da cepidlacis!

Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power!
@PCBeast@

:: Dobih na poklon par pristojnih komponenti pa mi fale 2 stvari da sklopim racunar devojc
::
:: Komponente su sledece
:: GIGABYTE K8NF9 / ATHLON 3000+ / 2X512 MB KINGMAX DDR 400 / HDD / OPTIK
:: Ono sto mi fali je Kuciste i Graficka s time sto necu da dam vise od 4000-5000 din u total
:: Dajte mi predlog koje `najbolje` kuciste do 2000 da uzmem i koju `najbolju` graficku do 300
:: P.S.: Nije da ne volim devojku,ako mislite na budzet koji sam namenio,ali na gore pomentu konfiguraciju suludo je ulagati bilo st
:: Hvala unapred
:: Marko
Neba Ja bih preporučio sledeće: 04.03.2008. 17:07 #46404

broj poruka: 1197
Grafičku uzmi Gigabyte Radeon HD 2400 XT, 256MB GDDR3, PCI-E (GV-RX24T256HP), ona košta 35-40 evra, a za ostatak novca kupi bilo koje `lepo` kućište.

Nepismenim i polupismenim ljudima treba zakonom zabraniti upotrebu tastature!
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs