Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Prikaz slike na TV-u
STRANA 1 OD 1
dsb Prikaz slike na TV-u 03.03.2008. 22:44 T8516

status: user
broj poruka: 244
Graficka je gforce4200ti i prikljucio sam je na TV. Drajveri su poslednji koji su izasli za gf4 (93.71). Sta je problem, nikako ne mogu da namestim prikaz na TV-u kako treba, inace svrha ovog je gledanje filmova sa kompa na tv-u. Pokusavao sam sa svim setovanjima, elem kada postavim da radi kloniranje na TV-u se vidi samo walpaper, nema ikonica, taskbar-a i sl. a kad pustis film preko bsplayer-a nema video zapisa, kompletno crn ekran samo se vidi titl, dok se na monitoru naravno sve vidi ok. Kada izaberem dualview mogu film da prevucem da se prikaze na tv-u ali se onda pojavi samo video zapis a titl se ne pojavljuje, i onda na monitoru nemam nikakvu sliku (??? zar ne bi trebalo na monitoru da ostane sve ostalo ). Nikako ovo da podesim, gde gresim, kako ovo treba podesiti, da mozda stavim neke starije drajvere? Da li je verovatnije da je problem u stvari do bsplayer-a, nisam probao sa drugim player-om? Da li ima veze koji je kabl prikljucen, postoji mogucnost prikljucivanja kablom sa chichevima i ima S-video, ovim drugim je i prikljucen, cisto sumnjam da ovo ima veze, ako vec ima ikakvu sliku to je onda to? Kako ova skalamerija nije kod mene hvala unapred na bilo kakvom korisnom savetu/pomoci kojim cu resiti problem kad ponovo budem na lokaciji.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Overlay 04.03.2008. 01:44 #46354

broj poruka: 9425
Idi na setovanja za Overlay i podesi kako hoces...

markopvict ja sam ovako radio 04.03.2008. 02:03 #46357

broj poruka: 4515
clone pa:
Stavis da TV bude primary , a Monitor second.
onda se na tv-u vidi prikaz a na monitoru ne
...............................................................

Oslepecemo od kompjutera ! ! !

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
dsb ?? 04.03.2008. 20:05 #46463

broj poruka: 244

Varijanta sa TV-om kao primarnim display-om je malo zeznuta jer je tv u drugoj sobi i ne vidi se uopste kad si za kompom, pa nije bas zgodno, jes` da je i to resenje ali ipak mi treba nesto sto ce uzrokovati manje setanja :-)

Sto se overlay-a tice, ako nije problem, jel moze malo detaljnije, sta i kako.

Hvala jos jednom

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs