Ja sam malo izgleda zaostao...... Hteo bih da navedenu graficku povezem sa tv-om, dobio sam s video kablic i on ima sa druge strane 3 cinca ,crveni,zeleni,i plavi. Odnosno Pr out,Y out i Pb out, Sta je tu sta,jel se to veze na skart,ili kako????
Mozes i direktno preko cicneva na TV ili preko Skart adaptera...
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: Ja sam malo izgleda zaostao..... :: Hteo bih da navedenu graficku povezem sa tv-om :: dobio sam s video kablic i on ima sa druge strane 3 cinca ,crveni,zeleni,i plavi :: Odnosno Pr out,Y out i Pb out :: Sta je tu sta,jel se to veze na skart,ili kako????
ova 3 cinca sluze za hdtv postoji i isti takav kabilc koj ima i cetvrti zuti cinc,to je klasican video izlaz ti na karti imash s video sa 7 pinova, tu mozesh slobodno da stavish s video konektor sa 4 pina (ovo cesh lakshe naci od neke stare karte) radeoni hoce da zezaju sa bojaom osetljivi su na loshe kablove mada nisam probao na novijim kartama 2xxx i 3xxx serije
... ali sa 8600GT. Čovek mi je reklamirao 2 karte u vrlo kratkom periodu. Jednoj nije radi nikakav 3D niti multimedia, druga je potpuno crkla. Uzrok: priključivanje na TV preko priloženih HDTV adaptera! Treća karta mu radi već 4 meseca (sve radi!), a prethodne 2 su crkle u roku od 2 nedelje! Savet: ne priključuj TV na taj adapter koji si dobio!
@grr: da li si potpuno siguran da sme da priključi 4-pinski s-video direktno na grafičku?
E pa u pravi je Vladarko, A imam i adapter sa DVI na HDTV ali nemam HDTV :) a i graficka je skuplja od tv-a,stvarno mi ponekad i preterujemo,igramo se igramo pa spalimo. Zato najbolje prodju oni koji nista neznaju-oni nista ni ne diraju... Hvala vam svima na odgovorima
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.