Potrebna mi je pomoc !!Sto pre!Graficka u pitanju!AH2600XT!1
STRANA 1 OD 1
cika011
Potrebna mi je pomoc !!Sto pre!Graficka u pitanju!AH2600XT!1
27.02.2008. 19:21
T8415
status: user broj poruka: 48
Kupio sam ASUS Extreme AH2600XT D4/HTDI/256MB DDR4 E sad ne igram bas neke zahtevne igrice!Ali bi hteo nekako cisto da je istestiram!Jel primecujem na pro evolution-u 6 da kao da svremena na vreme prolaze neke line ili kao da se kosi slika u toku igre, ne znam najbolje da objasnim ali nesto slicno kao kada u ekrean gledate preko fotoaparata pa vidite onako crtice koje prolze!Predpostavljam da sa ovom karticom to ni u ludilu ne bi smelo da se desava!!!Pa bi vas zamolio ako neko moze da mi objasni kako da istestiram graficku da vidim radili ona kako treba , i koje bi rezultate trebao da dobijem !!Plasim se da joj se nesto ne desi jer otvarao sam kuciste i cini mi se kad je pipnem kao da je malo toplija!!A cini mi se da je ne forsiram toliko!Aj molim vas pomozite nekako , inace ostale komponente masine su 2gb geil ddr2 800 mhz , western digital 500 gb , asus p5kc , intel 2.66 core 2 duo!Unapred hvala!!!!
:: :: Reci mi jel samo Pro Ev 6 pravi probleme ili svaki put kad zaposliš karticu malo ozbiljnije
Pazi iskreno jedine jos dve igrice koje igram su menager 2008 (tu nema sanse da pravi i da oce :):)!I counter strike , ali tu nisam primetio da pravi probleme , u nekim sitnim obradicama u photoshpu takodje ne!!Ali na ovoj igrici se bas primecuju te linije o kojima pricam znasi kao da ese zasece slika ili sta vec kako sam opisao!! :: ::
Jesi pogledao neki update za Pro Ev 6 ? Novi drajveri ? Pusti 3D Mark 2006 da se vrti jedno 20 puta za redom na max podešavanjima pa ako od toga ne pobrljavi neće nikad.
Re: Potrebna mi je pomoc !!Sto pre!Graficka u pitanju!AH2600XT!1
27.02.2008. 20:49
status: user broj poruka: 412
:: :: Kupio sam ASU :: Extreme AH2600XT D4/HTDI/256MB DDR :: E sad ne igram bas neke zahtevne igrice!Ali bi hteo nekako cisto da je istestiram!Jel primecujem na pro evolution-u 6 da kao da svremena na vreme prolaze neke line ili kao da se kosi slika u toku igre, ne znam najbolje da objasnim ali nesto slicno kao kada u ekrean gledate preko fotoaparata pa vidite onako crtice koje prolze!Predpostavljam da sa ovom karticom to ni u ludilu ne bi smelo da se desava!!!Pa bi vas zamolio ako neko moze da mi objasni kako da istestiram graficku da vidim radili ona kako treba , i koje bi rezultate trebao da dobijem !!Plasim se da joj se nesto ne desi jer otvarao sam kuciste i cini mi se kad je pipnem kao da je malo toplija!!A cini mi se da je ne forsiram toliko!Aj molim vas pomozite nekako , inace ostale komponente masine su 2gb geil ddr2 800 mhz , western digital 500 gb , asus p5kc , intel 2.66 core 2 duo!Unapred hvala!!!
Imam istu karticu, jeste da se greje, ali sa dobrim kucistem nema problema. Sto se tice igrica, COD4 i Crysis rade bez problema, a i igrao sam PES 2007, takodje bez problema. Mozda je nesto drugo kod tebe u pitanju.......
Re: Potrebna mi je pomoc !!Sto pre!Graficka u pitanju!AH2600XT!1
27.02.2008. 23:57
status: user broj poruka: 31
:: :: Kupio sam ASU :: Extreme AH2600XT D4/HTDI/256MB DDR :: E sad ne igram bas neke zahtevne igrice!Ali bi hteo nekako cisto da je istestiram!Jel primecujem na pro evolution-u 6 da kao da svremena na vreme prolaze neke line ili kao da se kosi slika u toku igre, ne znam najbolje da objasnim ali nesto slicno kao kada u ekrean gledate preko fotoaparata pa vidite onako crtice koje prolze!Predpostavljam da sa ovom karticom to ni u ludilu ne bi smelo da se desava!!!Pa bi vas zamolio ako neko moze da mi objasni kako da istestiram graficku da vidim radili ona kako treba , i koje bi rezultate trebao da dobijem !!Plasim se da joj se nesto ne desi jer otvarao sam kuciste i cini mi se kad je pipnem kao da je malo toplija!!A cini mi se da je ne forsiram toliko!Aj molim vas pomozite nekako , inace ostale komponente masine su 2gb geil ddr2 800 mhz , western digital 500 gb , asus p5kc , intel 2.66 core 2 duo!Unapred hvala!!!
Pojava koju si opisao naziva se `tearing` ili cepanje slike i veoma je izražena u PES-u (i kod starijih verzija). Kao što ti već rekoše ukljuci VerticalSync u opcijama igre ili možda još bolje u drajverima.
Brate PES2008 bruka baguje,stalno se javljaju usporenja igre,ko zna zasto,iako imam nove drivere. Pa ako ti jedno radi normalno,a drugo ne to je zbog pogresnih podesavanja u igri, ili drjavera, ili ne valja instalacija igre, pogledaj dal postoji patch za PES 6. Mada koliko se ja secam da nema patcha-a. Zasto ne igras PES 7 ? Bolji je,tj najbolji do sad po meni, PES2008 je sranje tesko,najgore uradjen do sad, nece da radi normalno!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.