Potrebna mi je preporuka. Posto sam nedavno kupio ovaj 30` monitor, interesuje me koje graficke karte upariti da bi sve islo kao podmazano na njemu?! Igre novog datuma, naravno. Do sad sam imao 8800GTX i 19` TFT klasican i naravno, sve je letelo. Sta sad raditi? Da li da uzimam dve 3870X2 u Crossfire ili da cekam 9800GX2? Potrebna mi je preporuka pa cu na osnovu toga odluciti sta i kako. Trenutno imam 8800GTX, single kombinaciju.
P.S. Maximalna rezolucija monitora je 2560x1600 sto je i recommended radna rezolucija.
Vidi ovako,ja sam ljubitelj nVidie i stojim iza toga da je nVidia zakon ali u ovom trenutku najbolje je ici na dve ATI X2 u CF-u ili ces da sacekas 4000 seriju X2 pa tu stavis dve u CF!Ja cekam konacan odgovor i rezultate od strane nVidie ali kako stvari stoje ne ginu ni meni dve ATI X2!P.S.Za sad po datim specifikacijama GX2 nema sta da trazi sa dve ATI X2!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: POZDRAV svim forumasima :: :: Potrebna mi je preporuka. Posto sam nedavno kupio ovaj 30` monitor, interesuje me koje graficke karte upariti da bi sve islo kao podmazano na njemu?! Igre novog datuma, naravno. Do sad sam imao 8800GTX i 19` TFT klasican i naravno, sve je letelo. Sta sad raditi? Da li da uzimam dve 3870X2 u Crossfire ili da cekam 9800GX2? Potrebna mi je preporuka pa cu na osnovu toga odluciti sta i kako. Trenutno imam 8800GTX, single kombinaciju. :: :: P.S. Maximalna rezolucija monitora je 2560x1600 sto je i recommended radna rezolucija :: :: Hvala Vam unapred ::
samo cu reci wow....elem sacekaj mesec, dva (nigde ti se ne zuri niti je hitno sobzirom da imas 8800 gtx) dok ne stignu 9800 kartice kao i atijeve 4870 gx2....i onda ces znati sta da uzmes i bices `miran` 5 minuta ( dok ne stignu 9900 gx2) .)
A sto moras da igras igre u native rezoluciji ? Smani malo rezoluciju i uzivaj,ta tvoja 8800GTX je zver od kartice,ja ne znam sto se 3pujes ?! Koju uopste plocu imas ? Koji procesor,memoriju ? Ne moze ti niko dati odgovor bez toga. BTW kakav je taj Dell monitor ? Cena mu je preko 1000e.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.