imam asus radeon 9250 128mb graficku i svaki put mi izbacuje VPU recovery!!!! inace comp nije toliko jak asus P5PE-VM.512ddr,intel 3,33 procesor molim vas ako neko ima resenje za ovo mnogo me smara stavio sam ati katalist i sve moguce drajvere i updejtove za maticnu i graficku i dalje nije u redu unapred zahvalan
VPU revcovery se javlja kad graficka prestane da odgovara na komande operativnog sistema i drajvera pa je onda sistem resetuje...moguce da ti je graficka na izdisaju i da nece jos dugo, ali ti probaj da reinstaliras drajvere mozda to resi problem...ako ne, moraces da je menjas uskoro...
ma sve sam uradio cak sam i ponovo instalirao windows i updejtovao bios i nishta a kartica je nova imam sve drajvere i s za maticnu i za graficku cuo sam da mozda moze da pomogne da smanjim sa 8x na 4x pa da vidim onda
Ako koristis verziju 7 catalysta predji na 6 to ce resiti problem. Ja sam imao slican problem sa 9600 i verzijom 7.2 dok je 6.2 radila kako treba. Ili skini OMEGA drivere. Ako je i tada ovako tek je onda hardware. Nema veze to sa AA
- R a v e n L o r d -
:: :: :: ma sve sam uradio cak sam i ponovo instalirao windows i updejtovao bios i nishta a kartica je nov :: imam sve drajvere i s za maticnu i za graficku :: cuo sam da mozda moze da pomogne da smanjim sa 8x na 4x pa da vidim ond ::
Aaaa, pa zato mi je delovalo nelogicno. OK ako je mislio na rezim rada. Mada se ta grafika nenormalno greje pa bi i spustanje takova GPU/VRAM mozda urodilo plodom, ili neko dodatno hladjenje da ne bi obarao performasne koje su ionako skromne bez obzira na 128bit membandwith
- R a v e n L o r d -
:: @MACHINE :: nije mislio na AA nego AGP brzinu 8X, 4X.. :: :: Overclocking is the way of life!!! :: ::
sad radi sve ok hvala vam na pomoci ali......... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nemojte mi reci sad kad sam sve lepo uradio da mi je vrisnuo procesor..... imam intelov 3,33 ghz kad igram warcraft nakon minuta krene da kochi pogledam task menager i CPU usage je na 100% tako svaki minut imam sve zashtite od virusa ni jedna ne pronalazi virus i spy programe koji nishta ne nalaze u cemu je fora???
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.