Ja zaista ne znam cemu ovo vodi,umesto da napreduju oni nazaduju.Strasno.Pogledajte sami razliku izmedju 9800 GTX-a i 8800 GTS-a.Neam sanse da ja menjam moju zver!Evo LINK!
opet nas zezas milutine ? cccc kako te nije sramota te tvoje sede kose .).....gtx nije G92 nego G94...+ apsolutno su sve tehnicke specifikacije iste, osim u vecoj propusnoj moci sa 62 gb/s na 70 gb/s sto se vidi da je samo zbog povecanja taktova....ili si se ti zezao i povecao taktove na GTS-u ili su oni u nvidiiji stvarno jadni ....jer je to GTS sa malo vecim taktovima, nista vise.
p.s. GTX je 512-bitna karta a GTS je 256-bitni...a na testovima su i jedna i druga 256-bitna .....I rest my case :)
E moj Milutine,slabo pratis svetska zbivanja.Ovo sam skinuo sa neta inace vesti su na zalost istinite!Pa mogao si da vidis iz mnostvo postova koje je postavio psman.Ove specifikacije su finalne a GPU-Z pokazuje tacno sta karta pretstavlja i sta mozemo od nje ocekivati.P.S.GTX ce biti zasnovan na G92 chpsetu a ne na G94.Ja bih iskreno voleo da bude drugacije!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: opet nas zezas milutine ? cccc kako te nije sramota te tvoje sede kose .).....gtx nije G92 nego G94...+ apsolutno su sve tehnicke specifikacije iste, osim u vecoj propusnoj moci sa 62 gb/s na 70 gb/s sto se vidi da je samo zbog povecanja taktova....ili si se ti zezao i povecao taktove na GTS-u ili su oni u nvidiiji stvarno jadni ....jer je to GTS sa malo vecim taktovima, nista vise :: :: p.s. GTX je 512-bitna karta a GTS je 256-bitni...a na testovima su i jedna i druga 256-bitna .....I rest my case :) :: :: Ajd uzdravlje :) :: ::
:: E moj Milutine,slabo pratis svetska zbivanja.Ovo sam skinuo sa neta inace vesti su na zalost istinite!Pa mogao si da vidis iz mnostvo postova koje je postavio psman.Ove specifikacije su finalne a GPU-Z pokazuje tacno sta karta pretstavlja i sta mozemo od nje ocekivati.P.S.GTX ce biti zasnovan na G92 chpsetu a ne na G94.Ja bih iskreno voleo da bude drugacije :: :: :: Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! :: @PCBeast@ :: :: :: opet nas zezas milutine ? cccc kako te nije sramota te tvoje sede kose .).....gtx nije G92 nego G94...+ apsolutno su sve tehnicke specifikacije iste, osim u vecoj propusnoj moci sa 62 gb/s na 70 gb/s sto se vidi da je samo zbog povecanja taktova....ili si se ti zezao i povecao taktove na GTS-u ili su oni u nvidiiji stvarno jadni ....jer je to GTS sa malo vecim taktovima, nista vise :: :: :: :: p.s. GTX je 512-bitna karta a GTS je 256-bitni...a na testovima su i jedna i druga 256-bitna .....I rest my case :) :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: ::
cak i da jeste G92 GTX je 512-bitni...a ove karte su bile 256-bitne.....u svakom slucaju i da je tacna vest, jaaakoo su me razocarali, preradjeni gts.....
The new video card will get the code name g92 , Here is the preliminary (far from being complete) GeForce 9800 GTX specifications :
* Chip Technical process : 65- nm * Producer: TSMC * More than one billion transistors (681 mln. in G80, on which is built GeForce 8800 GTX) * Support FP 64- bits * Support GPGPU * Performance is more than 1 TFLOPS (trillion of operations with the floating point per second, in 8800 GTX this value is equal to 520 GFLOPS) * 512- bit memory system bus (384 bits in G80) * UP To 1024 mb memory GDDR4 * Support directX 10.1 and OpenGL 3.0 * eDRAM memory as buffer, that ensures free 4- multiple anti-Aliasing (used now in gaming consoles) * Built-in audio chip with HDMI * Improved algorithms AA and AF
Ajd uzdravlje :)
p.s.
Release date :` November 2007` ( sta ti je preciznost) . There will be TWO products at launch: The flagship GeForce 9800 GTX and the second fastest GeForce 9800 GTS.
- price for the GeForce 9800 GTX will be 549-649 USD. - price for the GeForce 9800 GTS will be 399-449 USD.
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: :: The new video card will get the code name g92 , Here is the preliminary (far from being complete) GeForce 9800 GTX specifications :: :: * Chip Technical process : 65- n :: * Producer: TSM :: * More than one billion transistors (681 mln. in G80, on which is built GeForce 8800 GTX :: * Support FP 64- bits :: * Support GPGP :: * Performance is more than 1 TFLOPS (trillion of operations with the floating point per second, in 8800 GTX this value is equal to 520 GFLOPS :: * 512- bit memory system bus (384 bits in G80 :: * UP To 1024 mb memory GDDR :: * Support directX 10.1 and OpenGL 3. :: * eDRAM memory as buffer, that ensures free 4- multiple anti-Aliasing (used now in gaming consoles :: * Built-in audio chip with HDMI :: * Improved algorithms AA and AF :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: p.s. :: :: Release date :` November 2007` ( sta ti je preciznost) . There will be TWO products at launch: The flagship GeForce 9800 GTX and the second fastest GeForce 9800 GTS :: :: :: - price for the GeForce 9800 GTX will be 549-649 USD :: - price for the GeForce 9800 GTS will be 399-449 USD ::
Ajmo sad na demonstracije sto nas je nVidia razocarala,,, Kontam bolje pazariti dva 9600GT i lepo u SLI ili cak tri pa onda u Triple SLI,neznam dal moze nisam upoznat sa detaljnim specifikacijama 9600GT al kad bi moglo...
Evo AMD izdaje 4XXX seriju uskoro,kanda ce premasiti nVidiu,ova 4870 mi zapala za oko,,, 1GB GDDR5 :D itd,,,a za 299 dolara(u srbiji evra) sto da nekupim...
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
Ja sve nesto razmisljam i konacno sam shvatio da iza ovog svega sto nam nVidia navodno pretstavlja krije se zackoljica!Sam smisljen plan i nacin na koji su morali da postupe marketinski jeste u stvari i urodio plodom.Posto nVidia nema konkurenciju a Ati dosta kasni po gotovu od kako su izbacili ove G92 sa ovim potezom o navodnoj prezentaciji svoje 9 serije nateralo je ATI da tek sad napravi pravi korak unapred i konacno pridobije veci i deo kupaca sa nVidia strane.Samim tim sto su najavili ATI 4... i 4X2 kartu koja ima savrsene karakteristike dobija u svakom pogledu nVidi-inu ponudu serije 9!Ali u tom grmu lezi zekan.Zasto jos nije izbacena GX2,zasto nije GTX?Sve je kao tu,datumi se non-stop pomeraju.Cekaju da Ati izbaci X2 serije 4 i ostale pa ce da ih sahrane sa pravim kartama iz visoke klase GTX i GX2 koje ce imati specifikacije koje su u samom startu najavljivane!Naravno sve ovo je samo moja teorija i neka logika ali u opste ne mora i ne znaci da ce biti tako.
:: Ajmo sad na demonstracije sto nas je nVidia razocarala,, :: Kontam bolje pazariti dva 9600GT i lepo u SLI ili cak tri pa onda u Triple SLI,neznam dal moz :: nisam upoznat sa detaljnim specifikacijama 9600GT al kad bi moglo.. :: :: Evo AMD izdaje 4XXX seriju uskoro,kanda ce premasiti nVidiu,ova 4870 mi zapala za oko,, :: 1GB GDDR5 :D itd,,,a za 299 dolara(u srbiji evra) sto da nekupim.. :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647266. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.