Ovako, znaci ortak je uzeo X1950GT, AGP, Sapphire, Ima valjda Celerona 2.6GHz,1GB,550W MSI ( u redu je napajanje probao je i sa mojim Odinom ) I kaze ovako, Kad grafika nema instaliran driver, sve je kao ok, znaci kao sto i treba da bude. Kad instalira driver ( bilo koji, 8.2, 8.1, 7.7, 7.8 sve je probao ako ne i jos neki ) Slika na ekranu se trese i dobije poruku `MOM (0xc0000135) failed to initialize properly` i jos po nekad nesto CCC.. Sad ja sam gledao na netu ovo je kao neki bug koji je ATI imao sa driverima na 7.2 ili kojima vec. Ali eto sta je kod njega, Jel imao jos neko ovaj problem ili zna u cemu je problem ? Hvala.
Pa ne znam, nije moj komp, ali sumljam da ih ima, videcu da mu ih skinem pa da proba, video sam na netu da neki kazu da to resava problem za ovaj error, sad jedino me buni sto kaze da se trese ekran kad se instaliraju driveri. U ponedeljak cemo da probamo i kod nekog njegovog ortaka pa da vidimo kako izgleda kod njega, on vec ima 9600XT ili sta vec pa znaci samo se zamene graficke.
Mada... Nisam ni probao sa drajverima koje sam dobio na CDu, skinuo sam nove sa sajta proizvođača ploče (Asus). Međutim, mislim da ranije nisam skidao sa sajta, već sam koristio one sa CDa. Ali mislim da je ključno da ne ideš da on automatski sve instalira sam, već to ti uradi, ovim redosledom.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.