http://www.easy.co.yu/web1/?q=node/2894 Zanima me kojea je razlika izmdeju ove dve kartice i vredi li sta ova 9600 GT u odnosu na 3870 DDR 4 posto vidim da je ma mlo jeftinija!!
Cisto sumnjam da je bolja od 8800GT po seni se nebi reklo!!
Mislim da je 9600gt ipak bolja od 3870, barem po realnim testovima u dansanjim top igrama! Pogotovo u aa, i ostalim naprednim modovima gde se tradicionalno nvidia karte uvek bolje pokazuju! A logicno je ako uzmes takvu kartu i igras naprimer crysis ili wic, da ces staviti aa na max i aniso.f na max, zbog lepse grafike i preciznijih detalja!! Tako da mislim da ce 9600gt sa cenom od nekih 150eur biti klasican best buy kod nas za jedno nedelju dana, kad stigne u radnje! Sto se tice 8800gt logicno da je on brzi, uostalom ima duplo vise stream procesora cak 112 za razliku od 64 koliko ima 9600gt, to je prakticno i jedina razlika, koja se posle jasno vidi u boljim frejmovima u aktuelnim igricama!!! Samo ta razlika nije toliko velika, taman za toliko koliko je skuplja!!! Cak i da je rame uz rame sa atijem 3870 uvek ve bolje uzeti nvidia kartu zbog boljih drajvera i same optimizacije, gotovo svaka dobra igra danas optimizovana je za nvidia karte, tako da nema dileme!!! Nemoj ni da gledas 8800gt i 8800gs jer su to neuspeli experimenti nvidije da preotme trzisni uspeh atija u srednjem segmentu sa 3850, pa sta mislis zasto su brze bolje izbacili 9600gt, i to ni manje ni vise nego nju prvo, a ne 9800gt/gts kao sto tradicija nalaze!!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.