Uzeo ortak karticu, zamenio sad i napajanje, i kaze da kad instalira drivere ( ja mu skinuo 8.1 ) kad treba da loaduje win ekran se ugasi, a ponekad i udje u win ( random valjda ) i ceo ekran se trese po njegovim recima. Bez drivera je situacija normalna tj. onakva kako i treba da bude po onome sto mi on kaze. Sad, ja mu skidam evo 7.9 pa cu da mu dam da vidimo dal je to toga. Inace, jer imaju neke problema kartice 1000 serije sa tih 8.1, 8.2 driverima ili ?? Da mu skinem 7.8 i 7.9 pa da vidi sa njima ? Opste je poznato da ATI ima super drivere pa verujem da je samo do toga. I sto su bre ovaki sabani ( dal na guru3d ili gde vec ) nek napisu lepo koje su kartice podrzane sa driverom ko kod nvidie a ne ovako satro improve ovo ono bla bla truc..
Nisam ni gledao na zvanicnom sajtu posto uvek idem na guru3d, ovde mi odma daje 8.2, znaci najnovije i oni su kao preporuceni za 1950 seriju, nista evo sad mu skidam pa neka proba skinuo sam mu i 7.7, 7.8, 7.12 i evo ovi, pa nek bira sta oce.
Ta kartica za sada najbolje radi sa 7.11 pod XP-om. Pozdrav.
P.S Pošto nisi naveo proizvođača kartice, što je veoma bitno, probaj nakon toga od proizvođača. Naime sa ASUS grafikama i Gainward ima problema sa bilo kojim drajverima osim sa njihovim sa sajta. Dobija se čak i više u testovima sa njihovim originalnim.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.