kupih GAINWARD-ov 8800 gs 384mb...sve je super,ali ogluvecu od ventilatora na kuleru! neki sa samo 2 zice, nema promenljiv broj obrtaja,vrti se stalno na 100% obrtaja! nepodnosljivo... ako neko zna i ako bi bio dobar da mi kaze da li ima negde da se kupi ZALMAN VF 700 ili neki drugi,ako ima i na oglasima pomozite,uputite me na oglas,MOLIM VAS...unapred HVALA...
OGLASI, INFORMATIKA, KOMPONENTE... Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
:: kupih GAINWARD-ov 8800 gs 384mb...sve je super,ali ogluvecu od ventilatora na kuleru! neki sa samo 2 zice, nema promenljiv broj obrtaja,vrti se stalno na 100% obrtaja! nepodnosljivo... ako neko zna i ako bi bio dobar da mi kaze da li ima negde da se kupi ZALMAN VF 700 ili neki drugi,ako ima i na oglasima pomozite,uputite me na oglas,MOLIM VAS...unapred HVALA...
ima jedan lik na oglasima , sto prodaje zalman kulere, ja sam bas uzeo vf 700 i stavio na 8600gts i kuler je vrh pritom extra tih, samo sto ne znam da li ti je mnogo da das 30 eur samo za kuler! Mozda i mozes da nadjes neko jeftinije resenje a da ti odradi posao!!! Prevrti malo oglase i nacices ga!!! Lik je ok
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.