LG bi uzeo jer ima mnogo prikljucaka, npr kao sto je scart i mogao bi Sony da prikljicim na njega :D Ima integrisani tv prijemnik,ne znam kakaw je software, i integrisane zvucnike [koje ne razmisljam da koristim sem...] sto je dobra stwar jer mogu da gledam tv bez pc-a [...u owoj upotrebi :D]
Samsung-ov je widescreen i mnogo bolji za gledanje filmova, ima 2 ms i lepsheg je dizajna,po meni,od prethodnog...
Bez gowora bi uzeo odmah LG al mana mu je samo sto ima 5ms -_- Sad moje pitanje glasi da li cu ja primetiti vecu razliku zbog toga i za koja od owa dwa bi ste se vi odlucili?
Nije sramota ne znati,sramota je ne znati a ne pitati
Posto generalno ne volim 3in1 stvari i slicne gluposti, uzeo bih samsung, ali najbolji savet t je, da odes u radnju pogledas dobro oba monitora, istestiras ih i koji ti se vise svidi, taj pazaris. naravno, pogledao bih i ko je davalac garancije i sta ona nudi
prosetaj se malo. Ja sam lika iz samsungove prodavnice na bulevaru najstrasnije iscimao da mi pokaze, u imtelu su cesto raspolozeni da ti pokazu monitor, u gigatronu isto. prosetaj malo
Ja imam taj Samsung i mogu ti ga preporuciti,ali sam zakljucio da je davanje 300e za monitor bacanje para, Sad bi uzeo onaj LG L222WS za 200e i uzivao za 100e u kafani! Veruj mi da ces baciti pare ako das 300e za monitor! Ako bas oces onda samo taj Samsung, brate TV karta ti je 30e !??!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.