aaaaa,decko moj Crossfire nije isto sto i SLi,CF je za ATi(AMD) graficke kartice a SLi za nVidia graficke kartice i nisu kompatabilni,znaci nemos dve nVidia graficke(pr. 8600GTS) da stavis na maticnu sa CF i da imas SLi a ni obrnuto...
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
Ma moze on...Ali samo da ih gleda onako povezane...he-he!SLI i CF su ne kompatibilne stvari!
Intel KICK-ASS,nVidia Is The Law - (May the force be with you) - GeForce is The Power! @PCBeast@
:: aaaaa,decko moj Crossfire nije isto sto i SLi,CF je za ATi(AMD) graficke kartice a SLi za nVidia :: graficke kartice i nisu kompatabilni,znaci nemos dve nVidia graficke(pr. 8600GTS) da stavis na maticnu sa CF i da imas SLi a ni obrnuto.. :: :: :: Kad Inspiracija Cuti :: Razum Se Brzo Zamara... :: Roger Zelazny - Cronicles Of Ambe :: Nemo-Novi Sad :: ::
crossfirere i SLI su potpuno iste tehnologije sa hardverske tacke gledista...jedina razlika je sto su ovi iz nVidie sise i nece da otvore svoje drajvere da bi proizvodjaci ploca mogli da odrade bios koji ce moci da podrzava SLI i da bi ovi iz Ati-ja mogli da napisu drajvere koji rade na nVidia chipset-u...
Radice, ali pomocu modovanih drivera...znaci ima ljudi koji su uspevali da pokrenu dve nVidia kartice na crossfire ploci ali sa modovanim driverima..Mislim da njih mozes da skines sa Guru3d sajta, ali nisam 100% siguran...Takodje niko tebi ne moze da garantuje da ce raditi i sa tim modovanim driverima, ali ako vec imas te dve kartice i plocu-pokusaj...btw ako jos nisi kupio nista, onda ti mogu reci da je bacanje dve 8600 kartice u sli/crossfire najveca glupost jer je neisplativo i nedovoljno efikasno...pozz
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.