Valjaju li ovi jeftiniji monitori od 24` ? Vidim da monitor od 24` moze da se kupi za manje od 350e, valja li to ista ? Uskoro ce mi trebati sto veci monitor za sto manje para a da mi oci ne ispadnu od lose slike :) Da li je bolje uzeti dobar 22` ili neki od 24` ? Igrice jako retko igram, uglavnom ce mi sluziti za posao (rad sa tekstom) i mozda pogledam po neki film :) Jel ima neko neki pametan i razuman predlog ? :)
Malopre sam bio na kratkom brifingu sta i kako treba da se radi na poslu i zakljucio sam da je rad na monitoru od 19` isto sto i pokusaj ispisivanja biblije na digitronu :) 22` je malo :) sta drugo da kazem :) a necu 24` crt :) vec lcd :)
:: o rale tebi mala kuca za 21 crt a hoces 24 inca monitor? planiras regal da izbacis ::
... blago čiči ti neku pionirovu plazmu, od 50 ili više inča pa da sve to lepo povežeš i onda izoštriš sliku, pa nas obavestiš da li ti je i to malo...
Ako ti je za posao, uzmeš lepo onaj 24`` Dell i opustiš se, kvalitet za oči pre svega, ne jeftinoća. U zdravlje.
I ja se razmisljam izmedju dva modela 22` za bukvalno shaku para koliko sam dao prosle godine za samsung... Jedino sto se ljudi zale da im slika skache, bezi... Hercaza... Pa muljavi... Nije mi jasno sta je posledica kad je to plug and play uredjaj :S Inace se dvoumim izmedju benqa i asusa... koji je malo skuplji.
Ma uzmi 24 i boli te uvo, imas FullHD za danas sutra kad zatreba. Naravno sto jeftiniji neki uzmi,dobijas 3 god garancije i boli te uvo. Sta na monitoru ima da ne valja za prosecno oko ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
haha fali jedan ` :)) a znam da sam otkucao ` :) nema veze :)
Ma i 22` je prilicno veliko (u odnosu na ovih sadasnjih 19`) ali nije neka extra velika razlika u ceni do 24` a ne bi bilo lose da je sto veci (eh, da je dijagonala bar 2 metra pa da svi prozori mogu da stanu na desktop :))) ) Jedino ako je velika razlika u kvalitetu slike u korist 22` mada nisam bas nesto primetio. A ne znam sta ce da se desi ako 8 sati buljim u monitor, nisu hteli da me puste da sedim ispred monitora u Imtelu 8 sati :) rekli mi da sam debeo i da zauzimam previse prostora i isutirali me napolje hehe :)
:: :: Valjaju li ovi jeftiniji monitori od 24` ? :: :: Gde si nasao jeftin monitor od 24 stope? To je bre 8 metara... Izgleda da opet napadaju bagovi u kodu za forum :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.