Planiram da uzmem novu graficku pa nailazim na kontradiktorne informacije u vezi sa MSI NX6200AX-TD128 AGP 128MB DDR GeForce 6200 karticom. Je li 128bitna ili 64bitna? Po ceni bih rekao da je 64bitna, ali se na nekoliko mesta reklamira kao 128bitna.
Ok! Gledao sam ja sta pise na MSI-om sajtu i zbog toga sam i bio zbunjen, jer sam citao prikaz za ovu karticu na nekom od stranih sajtova (ne secam se kojem) gde pise da je bas za tu oznaku memorijski interfejs 128bitni. Pa se sad snadji i vidi ko je pogresio... I znacilo bi mi uporedno misljenje za ASUS 9550 GE i ovu karticu, ali samo ako je neko imao prilike da proba ili vidi kako rade i jedna i druga, Teorijske performanse su mi manje-vise poznate. pozdrav!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.