Ljudi stigla mi je masina...:) pici ko blesava :) :) :)... e sad mi kazite ovako...gledam FAN SPEED...core0,core1,core2,core3 ne prelaze 30stepeni!Ali graficka mi je na 54C i imam `vatru` pored nje...da li je to normalno za 8600gt 512mb ram...tenutno samo gledam film,nista vise...i na koliko stepeni da podesim,urgentno!!!...da mi iskoci obavestenje,znate na sta mislim!?
Ako je pasivno hladjenja, tj. nema kuler na sebi onda je temp normalna, ali je ipak visa nego sto bi trebalo, ali je ok. Ako hoces dodaj jedan kuler ispod nje to ce da resi prob. U SF-u treba da dodas 15c po jezgrima jer ih on ne cita dobro, nego 15c manje od onoga sto jeste, idi: Configue>Advanced>Intel CORE {main} blabla> Temp offset od 1 do 4 stavi 15 i remember it za svaku posebno, onda dobijes pravu temp.
ako ti je pasivno hladjenje,onda je temp. u redu samo klka ce biti kad budes igrao igrice jer kod mene je posle dva sata igranja 85stepeni,inace kad nesto radim nezahtevno,onda je 66
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.