ati hd 2600xt 256ddr4 radi extra.Probao sam je i po meni lepše radi nego 8600gt imaš da je kupiš za nekih 90€-100€ Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
imam PALIT 8600 GT SONIC+ I RADI SVE LEPO NIJE BAS ZA CRYSIS ALI SVE DRUGE IGRE CEPAJU ,A CAK I NA CRYSIS-U NA MEDIUM A NEKI DETALJI NA HIGH RADI 20 - 35 FPS ,ZATO NEMOJTE PREVISE DA FILOZOFIRATE !
Nemam nameru da se napucavam i objasnjavam neke osnovne stvari u vezi grafike ,jer to kako CRYSIS izgleda na fx 5500 pro je verovatno kao strip na 800*600 bez uvrede .) covek cepaj neku 8600 ili 2600 u zavisnosti da li vise volis ATI ili NVIDIU :) POZZ
Nisam hteo da budem ironican nego stalno se nesto podsmevaju NVIDIA karticama kao ATI je bolji ma gde je bolji bre ATI je pukla firma izbacili su sada doduse onu jednu dobru karticu 3870 i to je sve a NVIDIA razbija ,iscepali su ATI kao svinjce masan dzak .) izvini jos jednom ako je delovalo da se podsmevam
Imas Asus EN7950GT 512MB/256bit na oglasima za 110e, ako dobijes garanciju (pisanu) od bar godinu dana uzimaj i ne razmisljaj, ubedljivo najbolje od svega sto ti je predlozeno a gde su 100 naci ce se i jos 10 predpostavljam. A sto se ATI ja tice no comment.
Ati ima sporije kartice, ali lepsu sliku. Znatno lepsu. Da je ATi/AMD puko je cist nonsens. Polako ali sigurno se vracaju sa dual gpu-om. Naravno i Nvidia sprema odgovor u martu al po kojoj ceni? a sta ti ja znam...
:: :: Nisam hteo da budem ironican nego stalno se nesto podsmevaju NVIDIA karticama kao ATI je bolji ma gde je bolji bre ATI je pukla firma izbacili su sada doduse onu jednu dobru karticu 3870 i to je sve a NVIDIA razbija ,iscepali su ATI kao svinjce masan dzak .) :: izvini jos jednom ako je delovalo da se podsmevam ::
Pre 4-5 dana nesto se pojebalo u grafickoj i greje se preko 120 C. Posaljem na reklamaciju dobio lik danas odneokod glavnog distributera i odbio sam sledeci ODGOVOR:
Da im sve masa grafickih fratila zbog nedekvtanog coolera i da im je Gianward poslala nove coolere i da ce da zamene da posalju graficku od SUBOTE!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.