Imam vec neko vreme Samsung LCD TV HD Ready i prikljucen je s kompom putem D-Sub(vga) kabla. Slika je super, nema sta!
Moje pitanje je, da li neko ima iskustva sa vezivanjem kompa putem HDMI kabla, koji se na kartu kaci direktno preko DVI-a, i ima li smisla kupovati ovaj kabl, sta se desava sa rezolucijama, bojama, slikom generalno, da li se isplati kupiti kabl i kaciti TV preko njega ili je i ova(moja) varijanta dovoljna. Voleo bih da cujem misljenje nekoga ko je licno testirao izmedju ova dva nacina vezivanja i da mi(nam) objasni prednosti HDMI-a, ako ga u slucaju lcd tv-a ima u odnosu na D-Sub.
Nisam siguran sta se desi kad se poveze sa kompom jel na laptopu nema ni HDMI ni DVI izlaz,ali sam DVD home cinema povezao preko HDMI kabla na Samsung LCD i resio sve zezancije oko kvaliteta slike,zvuka,sve radi extra. HDMI je univerzalni standard za prenos i slike i zvuka, tako da sam skoro siguran da obezbedjuje najbolji kvalitet slike i zvuka. O5 ovo su neka moja iskustva.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.