Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
LOL Ganward 8600 GT GHL
STRANA 1 OD 1
andrejnp LOL Ganward 8600 GT GHL 07.02.2008. 20:58 T8044

status: user
broj poruka: 486

Pre 4-5 dana nesto se pojebalo u grafickoj i greje se preko 120 C. Posaljem na reklamaciju dobio lik danas odneokod glavnog distributera i odbio sam sledeci ODGOVOR::

Da im sve masa grafickih fratila zbog nedekvtanog coolera i da im je Gianward poslala nove coolere i da ce da zamene da posalju graficku od SUBOTE!!

DA LI JE NEKO UPOZNAT SA OVIM UOPSTE!!!!

DA ZNAM STA DA RADIM DALJE!!!

PA BRE OVO SAMO IMA U SRBIJI!!!!

BEM TI BRE DOKLE SVE OVO IDE VISE!!!!!!!!

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
-ShonE- Re 07.02.2008. 21:08 #43065

broj poruka: 3529
Da, bas pre neki dan isto jedan lik se zalio na gainward-a, isto problem sa temp. i kulerom, izgleda da je vrlo moguce da je serija sa losim kulerima usla u Srbiju.
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PANDUR Ma j*bo im pas mater... 07.02.2008. 21:15 #43066

broj poruka: 73
kod nas bre sve dolazi neka roba iz Kazahstana,Somalije i Namibije.Da ti vidis npr procesor ili plocu ili bilo koju drugu komponentu kupljenu u Nemackoj pa to je da se useres,pocev od izrade pa sve do najdetaljnijeg uputstva po kojem bi i majmuni mogli da sastavljaju racunare!Ma nema brate nama pomoci.

darkstar Upoznat 07.02.2008. 21:27 #43067

broj poruka: 3
Da upoznat sam sa tim zeznuta cela serija koja je stigla rikne kuler posle nekoliko dana i pregreva ko luda samo ta serija GAINWARD BLISS 8600GT GLH sa 256mb ddr3 ostale su ok

andrejnp Ma to sam ja!!!! 07.02.2008. 21:42 #43068

broj poruka: 486

Veleo bi da MCHINE I OSTALI izensu njhovo misljenje . Zivo me znima!!!
BataCele ... 07.02.2008. 22:20 #43072

broj poruka: 1532
Упљувах се причајући да се избегавају Нвидиа картице испод 200 јевреја !

8500 ГТ је једна од најгорих картица које су се појавиле последњих година, гледајући однос цена/перформансе.

8600 ГТ је једно време била веома добро продавана, а мени ни данас није јасно зашто. Наиме, у питању је low end картица продавана као да је у средњем сегменту. Заправо је 7600 ГТ само на силу и на брзину убачена у DХ 10 и шејдер 4.0 а уз све то доста лоше оптимизована, тј. брзо застарева за уложене паре.

Колико се сећам, користиш је у играоници. У том случају, имаш тешку дилему јер картица 8600 ГТ није добра, али за играоницу не бих препоручио АТИ 2ххх.

Предлог: замени за неку другу картицу (ако може 7900 ГС или 1950 Про)
Ruff re 08.02.2008. 12:51 #43161

broj poruka: 829
ja znam za slican problem vec nekih 5 meseci, kad je kuler na mojoj tadasnjoj grafickoj [8600gt gs] poceo da ispusta cudne brundave zvuke, a temp u idle rezimu [znaci fazon upaljen samo desktop] isla i do 63 stepena... sto je za 22+ stepena vise nego sto je bila idle kad sam je kupio...

sve u svemu jedva sam je zamenio i sad sam dobio 8600gt glh....:(
znao sam da je tebalo da im doplatim i uzmem atija...-.-

i samo da kazem, kad sam se raspitivao za kuler kad se pokvario, vecina odgovora je bila u stilu `hahaha, decko to je gainward, to se ne desava...`ili `ima to svuda da se nadje`, a ja nigde nisam nasao... e pa bili ste u pravu. uopste se ne desava...-.-

izvinjavam se na stavu, ali malo sam se iznervirao zbog ovih novih informacija za glh...

Nikolas
every day 4 us something new...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs