:: :: Radi se od dilemi između :: :: ASUS 8800 GTS 640 MB (polovna, stigla direktno iz Asusa kao sample, stara oko 10 meseci, koštala brdo novca, sada je 200e :: http://www.asus.com.tw/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=442&l4=0&model=1455&modelmenu= :: SPARKLE 8800GT 512MB (nova, košta me 158e+pdv :: :: Unapred Hvala na svim odgovorima i obrazloženjima :: :: Pozz
kupovina kartice najbolje u odnosu cena/kvalitet, koja najviše pruža za uložen novac. Da li je to prva, bez obzira što je `vremešna` ili je to druga sa novim čipom. Ili neka treća, po vašem izboru.
prvi put sam se sa Sparkleom upoznao 1999, na kartici S3 Savage4. Iako je to stara mala `custom made` firma ipak je ne preporucujem jer cesto odstupa od reference i zezne nesto. Nema dileme, inzenjerski primerak Asusa je svakako bolji, iako nije G92, cena je slicna a siguran ti je. Pa ti za 200e imas bilo koji firmiran 8800GT 512MB pa biraj.
Ovako....kada se pojavila kartica 6600GT bio sam srecnik da sam je imao..... u pitanju je bio proizvodjac SPARKLE.... koji i nije bas nepoznat.... Kartica je bila fenomenalna..... Preporuka. ...............................................................
Stoji da je taj Sparkle ipak 30e jeftini sto nije malo...Asus je OK, ali koliko znam za 210e mozes uzeti Palit Sonic 650MHz takt, Gigabyte 700MHz za 200e...koji su slicni
- R a v e n L o r d -
:: Hej Mašino, nisam te razumeo, da li to znači da je bolja kupovina bilo kog firmiranog 8800GT 512 za tu kintu, od ponuđenog Asus-a, ili ... :: :: :: :: Pa ti za 200e imas bilo koji firmiran 8800GT 512MB pa biraj :: :: :: :: :: :: - R a v e n L o r d - :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.