hoces mozda TOP varijantu? :))) sta da ti kazem, doci ce pre ili kasnije, verovatno uskoro, zavisi od uvoznika, ali recimo asus 8800 Ultra nikada nije stigla u Srbiju. mada je ova malo vise mainstream..
Nemoj Asus... Verovatno ce ti jedan GPU praviti konflikt sa drugim GPU-om na kartici :) Uzmi Sapphire... Obicno imaju bolje karte... BTW zasto je bitno da je Asus? Obicno se desi da sve kartice budu identicne i da se razlikuju samo po nalepnici na kuleru...
Tacno je da obicno (u ovom slucaju sigurno) karte dolaze identicne osim te nalepnice i naravno software-a (mada kod 3870-ice dolaze sa razlicitim biosima pa tako taj sapphire se prilicno obrukao). Dugo vec kupujem samo Asus komponente i nikada nisam imao problema, cak mogu reci da sam ovek bio iznenadjen onim sto sam platio. Sada imam 3870 i planirao sam jos jednu 3870 za cf (asus, naravno) ali to ispada kao skuplje resenje a za nijansu slabije.
Jel moze malo linkova za gore navedene kartice.. (ta sa vodenim hladjenjem). Ionako planiram da nabavim vodeno za cpu posto se dosta greje na 4Ghz+
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.