Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Vashe cenjeno misljenje molim::))
STRANA 1 OD 1
ZgY Vashe cenjeno misljenje molim::)) 05.02.2008. 16:54 T8008

status: user
broj poruka: 195

Asus VW222S 22` Widescreen LCD Monitor ako ko zna shta o ovom modelu
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Giski 100 ljudi 100 cudi 05.02.2008. 18:02 #42771

broj poruka: 126
bas kao sto rekoh 100 ljudi 100 cudi meni su svasta rekli i samo su za 1 star bili u pravu i to ne potpuno a to je jace boje (drecece boje) .Iskreno jesu malo jace ali sve to sredis manualno na podesavanjima na monitoru i sve je ok.Ja ga imam vec skoro 4 meseca i iskreno prezadovoljan i slikom i kvalitetom i estetikom.Ako mene pitas ne razmidljaj se ni sec.
Toliko od mene

psyman Re: 100 ljudi 100 cudi 05.02.2008. 20:34 #42794

broj poruka: 1046
mozes li malo detaljnije da ga opises?dali imas neku zamerku na njega?

:: bas kao sto rekoh 100 ljudi 100 cudi meni su svasta rekli i samo su za 1 star bili u pravu i to ne potpuno a to je jace boje (drecece boje) .Iskreno jesu malo jace ali sve to sredis manualno na podesavanjima na monitoru i sve je ok.Ja ga imam vec skoro 4 meseca i iskreno prezadovoljan i slikom i kvalitetom i estetikom.Ako mene pitas ne razmidljaj se ni sec
:: Toliko od men
::
Giski :) 06.02.2008. 01:58 #42868

broj poruka: 126

mislilo sam da sam ga vec dovoljno nahvalio ali ok.papazi ovako kad a sam ga kupovao ortaci veliki znalci su rekli ma uzmi samsung nemoj da se glupiras ,ali poenta je bila sto sam aj hteo 22 a ne 19 inca a tada sam za te pare mogao uzeti samsung 19 inca.cak i pordavac koji mi je prodao mi je rekao da ima iskustvo sa assusom da imamalo jac boje kao sto sam ti inapomenuo u rethodnom textu sto je sve zanemarljivo jer sve mozes rucno namestiti kako tebi odgovara.zamerki nemam stvarnoje ludilo i odusevljen sam kao i ortak koji me je nagovarao da uzmem samsung 19 inca priznao je da bih se zeznuo da sam ga poslusao .monitor je ludilo pravi kucni bioskop i kvalitet i dizajn i slika .iskreno nikakavih zamerki i nije sot ga imam pa da svako hvali svog konja jednostavno je ekstra neces se pokajati

MaliAbner 20` + 06.02.2008. 10:08 #42900

broj poruka: 7769
Za sve preko 20` je neophodan DVI, sve ostalo su sarene laze.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs