Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
graficka karta iskljucivo za povezivanje sa tv-om
STRANA 1 OD 1
mugi graficka karta iskljucivo za povezivanje sa tv-om 05.02.2008. 01:25 T7994

status: user
broj poruka: 13

Moj prijatelj je kupio kompjuter, sa integrisanom grafickom karticom, tako da sad ne moze da poveze TV sa kompjuterom (nema odgovarajuci izlaz).
Moze li neko da preporuci graficku karticu kojoj ce glavna svrha biti obezbedjivanje izlaza za povezivanje s TVom? (TV ima sve moguce ulaze)
Maticna ploca je GIGABYTE 945GZM-S2
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Saske ... 05.02.2008. 01:36 #42664

broj poruka: 1117
ako ti samo za to treba (predpostavljam za gledanje filmova) onda moze da uzme bilo koju low end graficku...ja mislim da sve imaju S-Video a to je ono sto ti treba...uzmi neku Ati HD2400, jeftine su, imaju ono sto ti treba i plus rade hardverski dekoding videa...

Overclocking is the way of life!!!

skar hm 05.02.2008. 18:16 #42774

broj poruka: 3992
mozes poslusati sasketa,al ja bih ti preporucio xfx8500gt,ja sam je povezao na 28inch tv,i dva monitora a slika je fenomenalna,tako da sad igre iskljucivo igram na tv

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs