imam mallih problema,naime posle duzeg igranja,dolazi do nenormalnog ubrzanja i seckanja igara,ponekad dolazi do prekida igre,ja mislim da je do graficke karte,jer se nenormalno greje,naravno hladjenje je pasivno pa sam mislio da uzmem par kulera da stavim da je hlade,ali prvo da se konsultujem sa vama
Ovo sto je covek naveo je cist primer da je Win pisan za Intela i da je AMDeka zbog toga iako dobar u startu losiji procesor jer nema isti tretman od velikog monopoliste iz Redmonda.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: Ako imas AMD X2 onda skini sa https://www.amd.com dual core optimizer i instaliraj ga :: ::
Ako je to slucaj sa svim igrama, pokusaj sa Dual core optimiser programom, cesto pomogne.
Pod dva, kartice 8500GT i 8600GT cesto imaju lose reseno hladjenje (prosetaj malo po forumu) i znaju dati takve probleme. Mozes da stavis ventilator na kuciste da hladi grafiku, mozda pomogne. Koliko se greje, do koje temperature ?
Ako je problem u pojedinim igrama onda postoji mogucnost fenomena `memory leak` kada pomaze samo restart racunara i sve se sredi. Problem je u tom slucaju u igri, a ne u hardveru.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.