E ovako,startujem racunar,ucita vga bios i tu stane.Sumnjam na grafiku ali reko` da postujem jer je mozda neko imao slican problem.Hvala unapred! P.S.ne verujem da sam je sprzio sa svojim pamucnim dzemperom! Konf. je: Cel 1.0GHz 256SDram TNT2 Riva 32Mb (problematicna komponenta) 40 Gb Maxtor DTK Brand kuciste 300w Chaintech..nesto..639v..nemojte da me drzite za rec
pa taj racunar ima bar jedno sedam godina, bar sam ja kupio jedan takav pre od prilike sedam godina tako da je mozda i pred izdisajem, ali... Ajde ti prvo njega skini sa struje, raspakuj ga odnosno povadi sve sto se moze onda uzmi u ruke jednu cvrscu cetkicu pa iscetkaj sve kontakte vga, memorija, pci... hladnjak ispod cincilatora na proceosru... Onda na red dolazi usisivac da sve to sto si iscetkao pokupi, prebrisi nekom krpicom sve pinove na karticama i memoriji i sve to lepo ponovo zabodi nazad gde je bilo. neces verovati sta sve moze da popravi jedno dobro ciscenje racunara, po onoj narodnoj cistoca je pola racunara.
Ma covek ti lepo rekao, izvadi sve delove pa polako obrisi, a ako te mrzi onda bar memoriju izvadi obrisi i probaj da li radi.Bio je ovde jedan post odavno sa sve slikama kako se brise memorija (izvadis pa sa gumisom polako da ne ostetis neki od fiksiranih elemenata, ili alokohol i vatica). A najbolje bi bilo kad bi ti imao sve te delove u rezervi pa ih izmenjas i saznas koji blokira (ja licno navijam za memoriju ). Pozdrav !
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.