Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Cooler/ventilator za graficku agp 7600gs
STRANA 1 OD 1
vladysh Cooler/ventilator za graficku agp 7600gs 03.02.2008. 21:57 T7961

status: user
broj poruka: 4
Poceo je bas da se cuje ventilator na ovoj kartici pa me interesuje da li neko mozda zna za alternativu, u pitanju je Club 3d 7600GS AGP verzija.
Znam da i nije bas isplativo uzimati zalman ili nesto slicno dok mi se cini da retko koji cooler master pase na ovaj model. Da li neko barem zna gde se moze naci u bg sam ventilator za ovu karticu?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
XXXL imtel 03.02.2008. 23:28 #42414

broj poruka: 537
..

vladysh ?.. 04.02.2008. 07:32 #42478

jesi li siguran ? na sta si tacno mislio, ceo kuler ili samo ventilator ?
Vaskev re 04.02.2008. 09:17 #42488

broj poruka: 1673
Resenja uvek postoje ali ja konkretno nemam pojma o pomenutoj kartici, Zalman si imao na oglasima za nekih 20e sto je odlicna cena za VF700Cu ali mozda je previse s obzirom na vrednost cele kartice, mozda u nekom servisu i nadjes originalni (sumnjam), Imtel mozda ima nesto sto bi mogao da upotrebis uz neku sitniju prepravku, i kao trece (sto mi je i omiljeno resenje) nadjes Box kuler za P2/3 Slot1 iz neke krsine ili preko oglasa, cena je smesna a kuleri su najcesce Dual-Ball-Bearing i traju vecno (pa skoro vecno). Resenja su razna samo odaberi najpogodnije (najeftinije).

vladysh ?? 04.02.2008. 20:26 #42597

Sta je to sto Imtel ima sto bi mogao da upotrebim uz prepravku ?
kako bih moga da nabudzim taj box kuler ili neki slicni na ovaj hladnjak? mada me ta opcija i ne privlaci za sada ..
vladysh kuler 09.02.2008. 14:23 #43343

zna li neko da li ovaj titan valja i da li bi mogao da pase na ovaj 7600gs agp model ?

http://www.grappologroup.com/shop/?no_cache=1&id_att=CL0107A00000&artgrp=958394&id_konf=
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs