Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
koja satekitska kartica(da li stvarno mogu da se gledaju svi kanali,
STRANA 1 OD 1
najjjaci koja satekitska kartica(da li stvarno mogu da se gledaju svi kanali, 17.08.2005. 12:52 T796

status: user
broj poruka: 43

imam ponudu da kupim ceo paket za 200e i covek mi kaze da imam pristup neznam tacno koliko ali mislim 3 satelita i da ce da mi da adresu na nteu gde cu da skidam kljuceve i da cu da imam kao sve kanale:
da li je to moguce i ???..hvala unapred svima
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nikolaci Laze :)) 17.08.2005. 17:09 #2089

broj poruka: 6
Covek te laze, kratko i jasno :))
Trenutno moze da se otvori (softverski) ono sto je tebi i naj vaznije samo nekolicina i to francuskih kanala, koji ce uskoro biti ne dostupni, jer ce promeniti sistem kodovanja i preci u sistem koji jos nije krekovan.Moj savet ti je da uzmes karticu skystar 1ci koja u sebi ima common interface, malo je skuplja ali mozes da otvaras kanale i pomocu kartica, posto se uglavnom kanali pre otvore na karticama, a kasnije se moze skinuti i softver.Prednost skystar 1ci kartice u odnosu na skystar 2 je sto je kec hardverski a 2ka softverska tako da s kecom ne zauzimas procesor uopste.Eto tolko nadam se da sam to pomogao u odluci.
Jos samo jedna stvar, ako ne planiras da uzimas motor, uzmi barem 2 konvertora (koji se povezuju pomocu disec switcha) kako bi mogao pratiti dva naj popularnija satelita astru i hot birtd. Cena skystar 2 je oko 80e skystar 1ci oko 130e motor oko 100e konvertor 10e, tanjir 10e, disec switch 20e, pa saberi :))

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
psihoyu A ovo? 18.08.2005. 21:47 #2110

broj poruka: 1191
A da li postoje hakovane kartice za obican satelitski resiver da mogu da se gledaju skremblovani kanali?
I jel ima gde da se kupi?
nikolaci Kartice 19.08.2005. 17:02 #2117

broj poruka: 6
Nazalost, za tu oblast nisam uopste kompetentan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
mario80 :) 29.08.2005. 15:16 #2219

broj poruka: 95
Ma radi dvojka odlicno, samo treba imati kompjuter iz ovog veka :)

tko leti, vrijedi!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs