znam da je ovo bilo je x puta ali ja i dalje ne mogu da se odlucim pa mi treba pomoc.uzeo bih monitor od 22 inca W do 300 eurea.potreban mi je za igre,filmove,net znaci nista specijalno.interesuje me od kojeg proizvodjaca da uzmem,koji model,uslovi garancije i tako te stvari.eh da dvi obavezno.sta vi ljudi imate od 22-ojki?dali ste zadovoljni?poz
Ja sam pre 3 dana uzeo samsung 226CW, samo on je preko 300e, i vratio sam ga odmah sutradan, bad pixeli. Sada dok cekam zamenu pravo da ti kazem, razmisljam se da uzmem nesto drugo i da ne bacam pare toliko, moja preporuka bi ti mozda bila 226BW ili mozda 206BW, jeste on 20`, ali ti je ista rezolucija na oba, tako da nista ne gubis sto se toga tice, a stedis pare.
ok to stoji da je 206bw dobar monitor nego sada bas gledam velicine monitora i vidim da je 20wide iste visine kao i 17crt koji imam trenutno.znaci ne bih dobio mnogo na velicini ili u stvari nije tako?siri jeste to stoji.evo slike
:: Ako ces 20` pazari onda 206BW i ne razmisljaj mnogo, video sam ga, ima super sliku i naravno dvi :: :: :: :: mozda si i u pravu.moze preporuka i za 20-ku pa na kraju gde prevagne to cemo uzeti.poz
Ok. Sto se tice velicine jeste da nije nesto preterano mozda veci od 4:3 sa 17`, ali ja tu dosta gledam rezoluciju, e tu ces vec dobiti itekako, osim ako ces monitor da koristis za gledanje filmova onda ti definitivno treba 22` da bi uzitak bio veci! Najbolje do prodavnice i uzivo da sve to lepo pogledas i na taj nacin ces sigurno doneti svojevoljnu odluku, a sto se tice kvaliteta slike koji god da uzmes bices zadovoljan sigurno!
:: ok to stoji da je 206bw dobar monitor nego sada bas gledam velicine monitora i vidim da je 20wide iste visine kao i 17crt koji imam trenutno.znaci ne bih dobio mnogo na velicini ili u stvari nije tako?siri jeste to stoji.evo slike :: :: http://aycu08.webshots.com/image/42927/2000284502176432759_rs.jp :: :: :: :: Ako ces 20` pazari onda 206BW i ne razmisljaj mnogo, video sam ga, ima super sliku i naravno dvi :: :: :: :: :: :: :: mozda si i u pravu.moze preporuka i za 20-ku pa na kraju gde prevagne to cemo uzeti.poz
u tome i jeste fazon sto kad god imam vremena gledam filmove.hvala na pomoci.poz
:: Ok. Sto se tice velicine jeste da nije nesto preterano mozda veci od 4:3 sa 17`, ali ja tu dosta gledam rezoluciju, e tu ces vec dobiti itekako, osim ako ces monitor da koristis za gledanje filmova onda ti definitivno treba 22` da bi uzitak bio veci :: Najbolje do prodavnice i uzivo da sve to lepo pogledas i na taj nacin ces sigurno doneti svojevoljnu odluku, a sto se tice kvaliteta slike koji god da uzmes bices zadovoljan sigurno :: :: :: :: ok to stoji da je 206bw dobar monitor nego sada bas gledam velicine monitora i vidim da je 20wide iste visine kao i 17crt koji imam trenutno.znaci ne bih dobio mnogo na velicini ili u stvari nije tako?siri jeste to stoji.evo slike :: :: :: :: http://aycu08.webshots.com/image/42927/2000284502176432759_rs.jp :: :: :: :: :: :: :: Ako ces 20` pazari onda 206BW i ne razmisljaj mnogo, video sam ga, ima super sliku i naravno dvi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: mozda si i u pravu.moze preporuka i za 20-ku pa na kraju gde prevagne to cemo uzeti.poz
Onaj mail koji ide preko PCB je pun spama pa uvek pisi na mig@verat.net
Ja sam najpre za monitore tipa: ViewSonic, Philips, NEC, Fujitsu-Siemens pa tek onda sa Samsung i LG. Od onih prvih izaberes neki model koji ti odgovara (DVI) a karakteristike su pratece sa cenom. Obavezno sto bojli garantni uslovi. Tek ako medju onim prvim ne nadjes sta ti je dobro za tu lovu ides na preostale firme. Sve dok mozes uzimaj one koji su profesionalci u svom zanatu. Tu nikada neces cuti imena kao sto su Samsung i LG...prosecnom korisniku je to manje vezno, meni nije...ako za slicnu lovu mozes da uzmes model slicnih karakteristika proverene firme nema razmisljanja
- R a v e n L o r d -
:: u tome i jeste fazon sto kad god imam vremena gledam filmove.hvala na pomoci.po :: :: :: :: Ok. Sto se tice velicine jeste da nije nesto preterano mozda veci od 4:3 sa 17`, ali ja tu dosta gledam rezoluciju, e tu ces vec dobiti itekako, osim ako ces monitor da koristis za gledanje filmova onda ti definitivno treba 22` da bi uzitak bio veci :: :: Najbolje do prodavnice i uzivo da sve to lepo pogledas i na taj nacin ces sigurno doneti svojevoljnu odluku, a sto se tice kvaliteta slike koji god da uzmes bices zadovoljan sigurno :: :: :: :: :: :: :: ok to stoji da je 206bw dobar monitor nego sada bas gledam velicine monitora i vidim da je 20wide iste visine kao i 17crt koji imam trenutno.znaci ne bih dobio mnogo na velicini ili u stvari nije tako?siri jeste to stoji.evo slike :: :: :: :: :: :: http://aycu08.webshots.com/image/42927/2000284502176432759_rs.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako ces 20` pazari onda 206BW i ne razmisljaj mnogo, video sam ga, ima super sliku i naravno dvi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: mozda si i u pravu.moze preporuka i za 20-ku pa na kraju gde prevagne to cemo uzeti.poz
@machine ok.pa pazi razumem ja da su prva 4 proizvodjaca bolja ali su i skuplja.ne treba meni nista spektakularno,samo da ima fin kvalitet slike.koji su modeli tvoja preporuka do 300 eu valute i kako ide to sa garancijom?mrtvi pikseli i ostale anomalije?znam da neki proivodjaci daju garanciju na jednog jedinog mrtvaka a drugi traze grupacije od par komada istih.znas li nesto o tome.hvala i poz!
:: Onaj mail koji ide preko PCB je pun spama pa uvek pisi na mig@verat.ne :: :: Ja sam najpre za monitore tipa: ViewSonic, Philips, NEC, Fujitsu-Siemens pa tek onda sa Samsung i LG. Od onih prvih izaberes neki model koji ti odgovara (DVI) a karakteristike su pratece sa cenom. Obavezno sto bojli garantni uslovi. Tek ako medju onim prvim ne nadjes sta ti je dobro za tu lovu ides na preostale firme. Sve dok mozes uzimaj one koji su profesionalci u svom zanatu. Tu nikada neces cuti imena kao sto su Samsung i LG...prosecnom korisniku je to manje vezno, meni nije...ako za slicnu lovu mozes da uzmes model slicnih karakteristika proverene firme nema razmisljanj :: :: :: - R a v e n L o r d - :: :: :: u tome i jeste fazon sto kad god imam vremena gledam filmove.hvala na pomoci.po :: :: :: :: :: :: :: Ok. Sto se tice velicine jeste da nije nesto preterano mozda veci od 4:3 sa 17`, ali ja tu dosta gledam rezoluciju, e tu ces vec dobiti itekako, osim ako ces monitor da koristis za gledanje filmova onda ti definitivno treba 22` da bi uzitak bio veci :: :: :: Najbolje do prodavnice i uzivo da sve to lepo pogledas i na taj nacin ces sigurno doneti svojevoljnu odluku, a sto se tice kvaliteta slike koji god da uzmes bices zadovoljan sigurno :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ok to stoji da je 206bw dobar monitor nego sada bas gledam velicine monitora i vidim da je 20wide iste visine kao i 17crt koji imam trenutno.znaci ne bih dobio mnogo na velicini ili u stvari nije tako?siri jeste to stoji.evo slike :: :: :: :: :: :: :: :: http://aycu08.webshots.com/image/42927/2000284502176432759_rs.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako ces 20` pazari onda 206BW i ne razmisljaj mnogo, video sam ga, ima super sliku i naravno dvi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: mozda si i u pravu.moze preporuka i za 20-ku pa na kraju gde prevagne to cemo uzeti.poz
Philips 220WS8FB 22`. ma extra monitor...300e, ne moze se uporediti sa 226(x)w
- R a v e n L o r d -
:: @machin :: ok.pa pazi razumem ja da su prva 4 proizvodjaca bolja ali su i skuplja.ne treba meni nista spektakularno,samo da ima fin kvalitet slike.koji su modeli tvoja preporuka do 300 eu valute i kako ide to sa garancijom?mrtvi pikseli i ostale anomalije?znam da neki proivodjaci daju garanciju na jednog jedinog mrtvaka a drugi traze grupacije od par komada istih.znas li nesto o tome.hvala i poz :: :: :: :: Onaj mail koji ide preko PCB je pun spama pa uvek pisi na mig@verat.ne :: :: :: :: Ja sam najpre za monitore tipa: ViewSonic, Philips, NEC, Fujitsu-Siemens pa tek onda sa Samsung i LG. Od onih prvih izaberes neki model koji ti odgovara (DVI) a karakteristike su pratece sa cenom. Obavezno sto bojli garantni uslovi. Tek ako medju onim prvim ne nadjes sta ti je dobro za tu lovu ides na preostale firme. Sve dok mozes uzimaj one koji su profesionalci u svom zanatu. Tu nikada neces cuti imena kao sto su Samsung i LG...prosecnom korisniku je to manje vezno, meni nije...ako za slicnu lovu mozes da uzmes model slicnih karakteristika proverene firme nema razmisljanj :: :: :: :: :: :: - R a v e n L o r d - :: :: :: :: :: u tome i jeste fazon sto kad god imam vremena gledam filmove.hvala na pomoci.po :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ok. Sto se tice velicine jeste da nije nesto preterano mozda veci od 4:3 sa 17`, ali ja tu dosta gledam rezoluciju, e tu ces vec dobiti itekako, osim ako ces monitor da koristis za gledanje filmova onda ti definitivno treba 22` da bi uzitak bio veci :: :: :: :: Najbolje do prodavnice i uzivo da sve to lepo pogledas i na taj nacin ces sigurno doneti svojevoljnu odluku, a sto se tice kvaliteta slike koji god da uzmes bices zadovoljan sigurno :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ok to stoji da je 206bw dobar monitor nego sada bas gledam velicine monitora i vidim da je 20wide iste visine kao i 17crt koji imam trenutno.znaci ne bih dobio mnogo na velicini ili u stvari nije tako?siri jeste to stoji.evo slike :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: http://aycu08.webshots.com/image/42927/2000284502176432759_rs.jp :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Ako ces 20` pazari onda 206BW i ne razmisljaj mnogo, video sam ga, ima super sliku i naravno dvi :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: mozda si i u pravu.moze preporuka i za 20-ku pa na kraju gde prevagne to cemo uzeti.poz
monitore ako imash priliku na licu mesta i uzmi po svom oku najbolji.Ja sam uzeo asus MW221u pored ponudjenog samsunga 226bw i lg neznam tacno kog koji su tada isto kostali i nisam se nijednog trenutka pokajao,a cena je bila oko 10-15 evra razlike tada.Za philips sam cuo stvarno sve najbolje,ali kad sam kupovao monitor nije ga bilo kod nas.
i ja mislim da ce biti tako.oticicu u malo bolje snabdeveniju ptodavnicu i tamo cu da pogledam par komada,pa koji mi se svidi uzimam.hvala svima na pomoci.
:: :: monitore ako imash priliku na licu mesta i uzmi po svom oku najbolji.Ja sam uzeo asus MW221u pored ponudjenog samsunga 226bw i lg neznam tacno kog koji su tada isto kostali i nisam se nijednog trenutka pokajao,a cena je bila oko 10-15 evra razlike tada.Za philips sam cuo stvarno sve najbolje,ali kad sam kupovao monitor nije ga bilo kod nas. ::
Moja preporuka asus pw201. to je najeftiniji monotor sa boljim panelom. bolji paneli omogucavaju bolji ugao gledanja i bolju reprodukciju boja. link za detaljne karakteristike monitora: http://www.prad.de/en/guide/screen2897.html. jos koliko ja znam asus daje garanciju na 1 mrtav pixel.
link koji sam dao je sa nemackog sajta i cena pw201 za nem trziste... kod nas je verovao ili ne ovaj monitor jeftiniji imas ga npr u eurolinku 276e. jos ako si kod njih clan e-kluba ili benchforum-kluba eto jos nize cene. da ne bude da njih reklamiram pogledaj i u drugim firmama. Veliki pozdrav
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.