Moze vecina pre 2003god. Neki laptopovi imaju sasvim dobre `integruse` tipa ATi i nVidia, koji su zasebni cipovi sa deljenom DDR1/2 memorijom. U zavisnosti od modela laptopa. One sto imaju Intel eXtreme graphics ne valjaju. Bitno je da imaju 128bit. Cak postoje i notebookovi za igranje cije performanse idu dotke ta teraju Crysis kao i bolji desktop. U vecini slucajeva ne mozes staviti drugu grafiku.
Čipset je GM965, što znači da ima i integrisanu grafiku - X3100. Njene performanse ovaj laptop i odvajaju od moćnije klase laptopova, jer nećete biti u prilici da uživate u najnovijim video igricama, ali ovaj laptop za to nije ni namenjen.
Dal s ovim moze da se pokrene neka igra Na Low detaljima ..tipa Warcraft??? ...............................................................
Ako me pitas za Satellite A200, koji je oko 1000e, on ima C2D 1.7 i GMAX3100 i to je notebook iz 2006 i bez ikakvih problema moze da tera na max. WarCraft Frozen Trone, ma tu ce ici lepo i HL2, koliko mi je poznato ta grafika je u nivou performansi sa ATi 9200 ili GeForce 5200
- R a v e n L o r d -
:: Konkretno model Toshiba Satellite 1n2 +1gb RAM :: :: Čipset je GM965, što znači da ima i integrisanu grafiku - X3100. Njene performanse ovaj laptop i odvajaju od moćnije klase laptopova, jer nećete biti u prilici da uživate u najnovijim video igricama, ali ovaj laptop za to nije ni namenjen :: :: :: Dal s ovim moze da se pokrene neka igra Na Low detaljima ..tipa Warcraft?? :: .............................................................. :: :: Oslepecemo od kompjutera ! ! ! :: ::
:: Ako me pitas za Satellite A200, koji je oko 1000e, on ima C2D 1.7 i GMAX3100 i to je notebook iz 2006 i bez ikakvih problema moze da tera na max. WarCraft Frozen Trone, ma tu ce ici lepo i HL2, koliko mi je poznato ta grafika je u nivou performansi sa ATi 9200 ili GeForce 520 :: :: :: - R a v e n L o r d - :: :: :: Konkretno model Toshiba Satellite 1n2 +1gb RAM :: :: :: :: Čipset je GM965, što znači da ima i integrisanu grafiku - X3100. Njene performanse ovaj laptop i odvajaju od moćnije klase laptopova, jer nećete biti u prilici da uživate u najnovijim video igricama, ali ovaj laptop za to nije ni namenjen :: :: :: :: :: :: Dal s ovim moze da se pokrene neka igra Na Low detaljima ..tipa Warcraft?? :: :: .............................................................. :: :: :: :: Oslepecemo od kompjutera ! ! ! :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.