Pre par dana sam se utripovao da kupim neku tv kartu.I sad ja kao nesto gledam i izbezumim se koliko toga ima.Gledam tamo,gledam vamo.Dobio sam(istina)ovde nekoliko dobrih saveta.Mislio sam da odvojim nekih 50 eura i skoro sam vec odlucio kad ono,medjutim.Pogledam na http://www.pinsoft.com/servlets/opis?gr=26573&id=29070 Leadtek GeForce mx440 64ddr 8x 128bit TV 275/500? za 62 eura i sad se nesto mislim da li da se isprsim jos tih nekih desetak eura i kupim i graficku:prvenstveno mi je vazan tv ali volim i da se igram a imam GeForce2 mx400(utripovano)Sta vi mislite?
Slazem se sa "kolegom" ja imam tu graficku koju ti merkas i veruj mi ako sam se ja zajebo nemoj ti....Kupi TV kartu i to ASUS-ovu nikako onu Terminator ( Philips ) i tu sam se zajebo :))
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.