Samsung 225MW/TV LCD 22` Wide , za igrice i za TV ??? Samsung 206BW LCD 20` Wide , ovaj ima mogu odmah ali ja bi mozda ipak 22` i jos da ima TV ... Samsung 226BW LCD 22` Wide black , hteo sam ovaj , nema veze sto nije TV ali je 22` , nema trenutno , a uplatio sam pare u erc -u ( Duga prica ) i moram da podignem neki monitor do veceras .... KOJI , ili neki Cetvrti ...
Ako hoces i tv ne znam onda sta se razmisljas, uzmi 225MW, nije los, rezolucije su im iste na sva tri monitora koliko znam, tako i da se odlucis za 206BW nista ne gubis, jedino u dijagonali, ali gledano srazmerno nista. 206BW je po performansama za nijansu bolji od 225MW, ali opet na kraju kazem, ako ces i tv onda znas sigurno sta ces! Ne razmisljaj mnogo, dovesces sebe do ludila! Heh he!
Stvarno mi je bilo hitno , samo sam dobio jedan odgovor dok nisam krenuo po monitor ... Uzeo sam 206BW i stvarno sam zadovoljan ... Nema probijanja pozadinskog svetla , sto je malo ne verovatno , boje su mu odlicne , nema mrtvih piksela ( pppp ... da ga na ureknem ) . Hvala vam puno !
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.