Potrebna Vasa pomoc i misljenje oko izbora monitora u cenovnom rangu do 300 eura. Svaki predlog, sugestija i Vase iskustvo je dobrodoslo. Koje modele i proizvodjace biste stavili kao favorite za navedenu sumu. Sta mislite o ovom modelu Philips 190b8c mada on nije definitivni izbor, on je jedan od kandidata. Pozdrav
Evo i ja bas uzimam monitor za koji dan, moj izbor je pao na samsung 226CW, jeste nesto skuplji preko 300e ali je extra. Za te pare mislim da bih uzeo Samsung 226BW(i onako sam se dvoumio), video sam ga i stvarno je super.
Trenutno imam LG 204wt i meni je brutalan monitor, 20.4 ``, sve extra ali on je sad oko 230e, sto pretpostavljam da te ne zadovoljava...on ti je moja preporuka ili ako hoces nesto vece onda mi je sledeci pik samsung 22``...pa onda Asus 22`` koji je dosta jeftiniji i od lg-a
:: U tom nekom cenovnom rangu imas Samsung SyncMaster 226BW od 22` sa rezolucijom od 1680x1050 i odzivom od 5ms. Ostale specifikacije mozes naci ovde :: :: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA&fullspec= :: :: Znam dosta ljudi koji imaju ovaj monitor i prezadovoljni su :: :: - - - - - - - - - - :: Moj PC: :: Thermaltake SwordM + PC Power & Cooling T12W 1200W PS :: ASUS Striker II Formula LGA 775 nForce 780i SL :: Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield @ 4.3GHz, 12MB L2 Cache :: Corsair Dominator 4G :: ::
Jedna mala ispravka, 226BW ima odziv od 2, a ne 5ms, mada ti to verovatno nista i ne znaci, mislim tesko da ces primetiti.
:: U tom nekom cenovnom rangu imas Samsung SyncMaster 226BW od 22` sa rezolucijom od 1680x1050 i odzivom od 5ms. Ostale specifikacije mozes naci ovde :: :: http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA&fullspec= :: :: Znam dosta ljudi koji imaju ovaj monitor i prezadovoljni su :: :: - - - - - - - - - - :: Moj PC: :: Thermaltake SwordM + PC Power & Cooling T12W 1200W PS :: ASUS Striker II Formula LGA 775 nForce 780i SL :: Intel Core 2 Extreme QX9650 Yorkfield @ 4.3GHz, 12MB L2 Cache :: Corsair Dominator 4G :: ::
Pa cekaj, jel ti mislis da smo mi ludi sto dajemo vise novca za monitor?! Svaki monitor ima i svog kupca. Nista nije slucajno i zbog ne znanja, i gamil sigurno nije bezveze rekao do cene od 300e. Poenta je da on zeli da kupi sto bolji monitor za te pare koje je spreman da izdvoji, ne brini se sigurno zna da ima da se kupi acer, asus..... od 22` za 200e+.
Izvini, ne zelim raspravu i nemoj se pronaci uvredjenim, ali ti ocigledno ne vidis razliku izmedju nekih modela od 22`, pa tako i tebi zavrsava posao i zadovoljava te i taj acer. Oni koji znaju i mogu da uoce razlike oni ce ako su u mogucnosti dati vise para i uzeti pravu stvar.
Ako se ne zuris previse strpi se jos malo pa kupi neki 24`, mislim sta reci 1920x1200 tackica okolo 2.3 mpx. trenutno su 340€ pa navise ali im pada cena.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.