Kako ovi nasi lopovi kradu to je nernomalno...300e kosta kartica ( upravo da bi bila jeftinija varijanta t.j. popust kao da uzimas 2 x 3870) ali ne , gde bi mi bili da nasi ne maznu 90% gde god mogu
Pa ipak je ovo zamena za crossfire, mnogo memorije i dva GPU a na jednoj kartici. Inace realna cena je oko 350 us$, pa Vi posle vidite kako nas u zemlji dembeliji deru.
Club-3D proizvodi i Radeon i GeForce pa je nastala greška prilikom unosa novih proizvoda. Moram da napomenem da je greška nastala prilikom unosa operatera PC Berze a, ne firme koja pomenuti proizvod prodaje.
Ali zato ste Vi tu... greška je ispravljena.
@SuperMrki ::... logicno je da se ugradjuju, nego sto su dzukacki najnoviju kartu na nasem trzistu strpali pod Nvidia, da ljudi ne bi videli..
Pomenuta stavka se nalazi na naslovnoj strani odeljka komponente a, predpostavljam da si istu i ti video na istoj stranici. Tako da ideja da smo je pogrešno rasporedili kako ljudi ne bi videli, jednostavno ne stoji.
:: @SuperMrk :: ::... logicno je da se ugradjuju, nego sto su dzukacki najnoviju kartu na nasem trzistu strpali pod Nvidia, da ljudi ne bi videli.. :: :: Pomenuta stavka se nalazi na naslovnoj strani odeljka komponente a, predpostavljam da si istu i ti video na istoj stranici. Tako da ideja da smo je pogrešno rasporedili kako ljudi ne bi videli, jednostavno ne stoji :: :: Pozdrav... ::
Miso, pretpostavljam da si neko ko radi na odrzavanju sajta ili imas neke veze s PC Berzom... Moja konstatacija da je neko stavio ATi u NVidia section je propraceno s dozom sarkazma, al me mrzi da stavljam smajlije... Ja sam samo hteo da ukazem na to da sam video na pocetnoj stranici vezanoj za graficke kartice novinu za ovaj novi ATI, a nisam video cenu direktno pod ATI PCI-e... Pa mi bilo cudno... Greske se desavaju, i moj post nema ni trunke zlonamernosti, i pored reci dzukac i sl
:: :: Miso, pretpostavljam da si neko ko radi na odrzavanju sajta ili imas neke veze s PC Berzom... Moja konstatacija da je neko stavio ATi u NVidia section je propraceno s dozom sarkazma, al me mrzi da stavljam smajlije... Ja sam samo hteo da ukazem na to da sam video na pocetnoj stranici vezanoj za graficke kartice novinu za ovaj novi ATI, a nisam video cenu direktno pod ATI PCI-e... Pa mi bilo cudno... Greske se desavaju, i moj post nema ni trunke zlonamernosti, i pored reci dzukac i s :: :: Zz
Smajli bi verovatno mnogo toga rekao. Ok, važno je da je ispravljena greška.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.