Ati tools od programa ...a sto se tice klokovanja...neces uspeti nesto previse, jer je XT najaci model 9600 kartice i samim tim je nasviran veoma blizu maximuma....ali ako si voljan instaliraj ati tool pa se igraj
9600XT je najjaca 9600 kartica i iz tog chipa je izvucen maximum. Mozes eventualno da probas sa omega drajverima, ali bilo kakav overklok ce ti dati mizerne rezultate obzirom da ju je odavno pregazilo vreme...
Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju
Ja sam Asus 9600xt (500MHz/600MHz) klokovao na 588MHz/678MHz i ne greje se uopste. Stoga, uzmi atitool i vidi koliko je tvoj primerak overclock friendly pa javi. Poz
Evo malo pre sam skinuo ATItool i klokovao sam sa 425 na 530,ali mi nije jasno sad zasto memoriju uopste nece da poveca stoji i dalje na 200.
Kliknem ja na ono find max core i on sve odradi ali memoriju nece da poveca,da li ja sam manuelno da je povecam,tj da li smem ili da ostavim kako jeste?
:: Evo malo pre sam skinuo ATItool i klokovao sam sa 425 na 530,ali mi nije jasno sad zasto memoriju uopste nece da poveca stoji i dalje na 200 :: :: Kliknem ja na ono find max core i on sve odradi ali memoriju nece da poveca,da li ja sam manuelno da je povecam,tj da li smem ili da ostavim kako jeste :: :: ::
to find max core and memory je (bar u mom slucaju i dosadasnjoj praksi ) obicna nula...vise odmogne nego sto pomogne....rucno podizi frekvencije , gledaj temperaturu ,artifakte i testiraj u 3d marku ....mada iskreno, vec ti rekoh, slaba vajda od toga ...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.