znaci interesuju me iskustva ljudi sa foruma.od kog proizvodjaca uzeti doticnu karticu?neka bude dual slot posto nameravam da je oc-ujem ako nije fabricki vec oc-ovana.bitno mi je da ima dobro hladjenje.hvala svima.poz
Kako to mislis dual slot??? Ne postoji dual slot 8800gt, osim u najavi. Palit je nesto priblizno dual slot hladjenju, ali to nije to. Ja bih ti savetovao da uzmes Palit ako hoces da ustedis, ili Asus ako hoces fabricki klokovanu karticu. Performanse svih tih kartica su iste na istim klokovima.
Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
mislio sam sa nekim vecim coolerom na sebi posto mi ne treba pci Express x1 slot koji ce da prekrije.gde ima palit karti na lageru?znaci da odem u prodavnicu i da kupim a ne da narucim.asus-ov top model ne bih uzimao jer trebe da se menja hladjenje ako bih hteo da izvucem max iz nje.vidjao sam asus sa glacier coolerom ali samo na asus-ovom sajtu ne i u prodaji u srbiji.gde ima da se kupi?
Ako nadjes Gigabyte, on je sa Zalman VF700AlCu, i trebalo bi da je single slot, ali ovaj Zalman je verovatno bolji od onog kulera na Palitu, mada ne znam koji je na Palitu tacno, neki su rekli da je na Palitu isto Zalman, ali ono definitivno nije Zalman.
nije los ni msi,jeftiniji je za nekih 15/20% d ostalih,negde citah da su im nx8800gt,aextra karte za male pare,sto se tice xfx ne treba ti cene su im previsoke a nisu bog zna sta bolje od ostalih,imam jednu u kompu jeste zmaj al je sporija memorija od istoimenog msi,PAKOM je ovlascen distributer za xfx
kupujem 8800gt ako drugar koji radi u pakomu ne bude mogao da mi zavrsi jeftinije xfx 8800gts 512 posto mi se ne daje 30 soma koliko kosta inace.
:: nije los ni msi,jeftiniji je za nekih 15/20% d ostalih,negde citah da su im nx8800gt,aextra karte za male pare,sto se tice xfx ne treba ti cene su im previsoke a nisu bog zna sta bolje od ostalih,imam jednu u kompu jeste zmaj al je sporija memorija od istoimenog msi,PAKOM je ovlascen distributer za xf :: :: ::
psyman@ Nije tacno da je XFX 30, vec 22 soma. Inno3D i-Chill GeForce 8800GT 512MB DDR3 kosta 18,122 din Najbolja kartica za te pare. Posle nje je ASUS za 16 i po soma, a ne Palit jer vec sada ima defektnih na trzistu, a i KVALITET nije neki, u odnosu na Innovision ot.(Inno3D) i ASUS. Preporuka
ako znas gde ima za 22k din podeli sa nama,mada je ne moguce da je toliko.
nisam do sada citao da je neko imao problema sa bilo kojim palit-om
:: psyman@ Nije tacno da je XFX 30, vec 22 soma. :: Inno3D i-Chill GeForce 8800GT 512MB DDR3 kosta 18,122 di :: Najbolja kartica za te pare. Posle nje je ASUS za 16 i po soma, a ne Palit jer vec sada ima defektnih na trzistu, a i KVALITET nije neki, u odnosu na Innovision ot.(Inno3D) i ASUS :: Preporuk :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.