Kao ponosni vlasnik ViewSonic-a VG2230wm (gde sam prilikom kupovine poslusao savet MACHINE-a, kome se ovom prilikom jos jednom zahvaljujem) mogu ti reci samo reci hvale. Imao sam 2 Samsunga 22`` ali se nijedan ne moze porediti sa kvalitetom prikaza slike kao ViewSonic (koji ti preporucujem). Pozdrav i srecna kupovina
Uzmi neki LG ili Benq 22 incha za 220 evra i ne bacaj pare. Jedino profesionalcima trebaju ti nadrkani monitori. A za 100e ustede idi sa drustvom u pivnicu i rasturite se od cevapa i piva!
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Ne sporim da je možda slika bolja na VwS-u a možda i još neke karakteristike, ali, mnogi ljudi (naročito lepše polovine) polažu naročito pažnju da se stvari `upare`, da budu, `ono`, dizajnerski pogotak u glavu a ne u oko. Tako eto, možeš da imaš Šmug-šmug monitor (moj novi monitor), usisavač, digitalni fotoparat, frižider, hdd, rezač, pleonazam periferije (tast+covpa+izvor zvučnih vibracija), klimu za celu prostoriju, stan a i komšije, veš-mašinu, printer, multifaker štaviše, i tako. A, gde je tu ViewSonic, ta firma koja strašno imenom liči na one Saonyio, Aiawa, Paneosoanic, Sonny, Technosonic i slične sa buvljaka....
P.S. Pa dobro, zar si se stvarno pitao šta je bolje?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.