Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Problem 7600GS
STRANA 1 OD 1
dobast Problem 7600GS 24.01.2008. 22:43 T7757

status: user
broj poruka: 23
Ortak je pazario ovu karticu ima 6 meseci, Ploca ASUS NX, 1.5G RAM, napajanje 450w chiftec
7600 je AGP varijanta kartice.
Crysis radi extra u 1024x768... medjutim vise od 70% igara odbija da se startuje...
ili izbaci crni ekran, ili pocne po izbaci... ili napise da je greska u exe fajlu igre...

Probali smo sve moguce verzije drajvera od kako se ova graficka pojavila, menjali memoriju,
reinstalirali WIN i nista... Crysis radi super... ali ostatak nikako
konkretno bioshock i Medal of... nece pa nece...

Sta moze da bude?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
popovl hmmm. 25.01.2008. 01:00 #40964

broj poruka: 149
Meni je konkretno Medalja nije htela da se startuje na 7600GT,kao kartica ne moze da podrzi igru,i aj zdravo...jebem li ga,sta mu je.Mada znamo poreklo igrica na nasem trzistu...

Stripy Probaj 25.01.2008. 01:35 #40975

broj poruka: 4163
Drugi drajver za zvucnu kartu

Svega ovoga, naravno, ne bi bilo da je Pera otišao pravo u policiju

pajsgudgud 7600 Qraca 25.01.2008. 10:23 #40998

broj poruka: 3742
Dve si mi 7600GS prosle kroz ruke. Obe su imale isti problem tj bacale su mi monitor u standby na klik na control panel i izbacivale iz igara ili resovale komp u sred igranja. Jedna je bila Gygabyte druga Asus. Mislim da je proizvodjac cak bio isti samo je svako lepio svoje hladnjake. Pasivuse su bile u pitanju(na jednu sam se cak i opekao).
Dakle karte imaju fabricku gresku sa nekim kontrolerom koji pravi s*ranja. Na Asus karti je cak i bilo nekih promena tj neke komponente su bile zamenjene drugim u odnosu na Gigabyte. Donekle je i radila bolje ali opet nije to to.
Tone drajvera su bile izmenjene. Sa nekima sam cak dobijao sliku do pola, a od pola artefakte ali igrica je picila.). Drugim recima tesko da ces uspeti da je nateras da radi kako treba.
Posto je u garanciji nosi u servis objasni problem i reci slobodno da se desava na vise kompova. Ja sam ove dve probao na tri kompa i na svakom isto. Nemoj da ti daju drugu(isti model), vec trazi da doplatis za neku bolju. Kad je vec kupovao sto ne uze X1650pro em kida ovu em su istih cena.
a sta ti ja znam...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs