Sta mislite o ovom mini - titanu? Da li smo dobili novi best buy? Cena je 135 evra, a pici brze od 3850. Nadjoh na nekom sajtu benchmark, lepo se klokuju, a posle toga su performanse opasno blizu xt.
cena jeste extra u donosu na performanse i sto se toga tice stvarno je best buy...ali ta grafulja ima jednu gadnu manu, razbija napajanje...ta zver trosi struju pa razbiva...oko 170w...jos kad je kloknes...
Nema veze, neka trosi ona dosta, ali nije to nesto sto danasnja napajanja ne bi mogla napojiti. Vidim da je na benchu nekoliko ljudi kupilo, svi imaju klokovane procesore + ove kartice, a napajanja ne idu preko 450 w.
ps Standardi se menjaju, pre dva - tri meseca struja nije bila problem, a kad su se pojavile 3800, manji potrosaci, svi su kao poceli da gledaju potrosnju i porede ih sa starijim karticama. Narodu nikad udovoljiti Uskoro ce cpu sa dva jezgra biti proglaseni za `kante`, `smece` i `staro gvozdje`.
Uzmi Sapphire verziju... Samo podignes klok na XT vrednost i radi bez problema... Kod mene se greje isto kao prava XT, a i performanse su joj takve... Nisam probao da je overklokujem preko XT vrednosti, mada mislim da joj je granica ista kao za XT... Cena je sada vise nego povoljna...
:: Uzmi Sapphire verziju... Samo podignes klok na XT vrednost i radi bez problema... Kod mene se greje isto kao prava XT, a i performanse su joj takve... Nisam probao da je overklokujem preko XT vrednosti, mada mislim da joj je granica ista kao za XT... Cena je sada vise nego povoljna..
Ne moze, vampir. To je 256 bit magistrala, a Xt je x 2. Ti sigurno imas stari Pro koji ima 512 bit magistralu i kad se malo gurne, dobijes xt.
Ova kartica je best buy, definitivno.
Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
Moze li samo neko da bude dobar i kaze mi gde ta grafa ima da se kupi za 135 eur, bio bih mu zahvalan!!! Ja sam mislio da ta karta kosta nekih 200 eur!!!! Hvala unapred
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.