Imam Palit 8600gt Sonic i nikako nemogu da dobijem boju na tv-u. Uz karticu sam dobio neki adapter sa 4cinc izlaza samo na zelenom ima slika i to crno bela.Sve sam probao Pal, kompozit ,auto. A inace cuo sam da jos ljudi ima problema. Zna li neko kako da resim. Na netu sam nasao da se neki kablici spajaju preko kondezatora i onda kao dobijes boju.
Ako imas 4 cinc izlaza, onda moras da spojis na zuti... Zeleni, plavi i crveni su za Component izlaz i mozes i preko njih da povezes, ali treba da na TV-u imas Component ulaz i trebaju ti sva 3 kabla... Slika povezana na ovaj nacin je bolja, ali kao sto rekoh obicno to televizori ne podrzavaju... (uglavnom skuplji CRT i bolji LCD)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.