Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
monitor za audio rad
STRANA 1 OD 1
miquelle monitor za audio rad 18.01.2008. 18:11 T7622

status: user
broj poruka: 12
dakle,prosto pitanje!s`obzirom da komp koristim jedino i iskljucivo kao DAW(dig.audio workstation),grafika i kvalitet slike su mi sekundarni,a skrpuckao sam neki dinar za nov monitor,a meracio sam se na neki 22` wide screen,zanima me sta bih konkretno dobio sa njegovom rezolucijom 1680 x 1050 u odnosu na neku vise `kvadratnu`rezoluciju.ukoliko bih dobio vecu `kolicinu` horizontalnih podataka,onda bih ga uzeo,ukoliko ne-onda da ne bacam pare bezveze i sta mi onda u tom slucaju predlazete.(znam da je najbolja opcija sa 2 monitora,ali sad nemam bas uslova za to)
pozdrav
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Neba Pa reci 18.01.2008. 18:44 #39960

broj poruka: 1197
koje programe najčešće koristiš (koji su ti najbitniji) za audio obradu, produkciju ili šta već?
Zmajko Naravno 18.01.2008. 19:22 #39972

broj poruka: 1228

Svaki pro program mozes bolje da iskoristis sa vecim rezolucijama iz prostog razloga sto ces imati vecu `radnu povrsinu` tj, `stage` ili kako god se u tom programu to zvalo...

miquelle programi koje koristim 18.01.2008. 19:36 #39975

izvinite na cekanju.koristim Neundo 3 i Wavelab 5 za sad,mozda uskoro i pro tools

Neba U tom slučaju 18.01.2008. 19:57 #39979

broj poruka: 1197
uzmi wide, bež razmišljanja.
Zmajko Re: programi koje koristim 18.01.2008. 20:02 #39980

broj poruka: 1228

Mnogo znaci veca rezolucija u prva dva navedena programa, a za pro tools je super imati i dva monitora... Mozes li da zamislis kako izgleda kad rasporedis prozore na oba monitora?

:: izvinite na cekanju.koristim Neundo 3 i Wavelab 5 za sad,mozda uskoro i pro tool
::
Cronnin aham 18.01.2008. 23:58 #40015

broj poruka: 257

Obavezno uzmi 22` wide u tom slucaju. Mnogo znaci. Imas mnogo veci prostor za rad po horizontali.
miquelle zahvalnica 19.01.2008. 12:09 #40047

drugari,veliko vam hvala,uzeo sam asusov monitor 22`,sa nekim malim popustom za 200e.NEBO i ZEMLJA u odnosu na 19-icu flat sa kojom sam dosad radio.dobio sam jedno 40-50% siru panoramu i bez muke mogu da pratim audio event-ove po trakama.a o odmoru za oci necu ni da pricam.vredi svaku paru
pozdrav svima

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs