dakle,prosto pitanje!s`obzirom da komp koristim jedino i iskljucivo kao DAW(dig.audio workstation),grafika i kvalitet slike su mi sekundarni,a skrpuckao sam neki dinar za nov monitor,a meracio sam se na neki 22` wide screen,zanima me sta bih konkretno dobio sa njegovom rezolucijom 1680 x 1050 u odnosu na neku vise `kvadratnu`rezoluciju.ukoliko bih dobio vecu `kolicinu` horizontalnih podataka,onda bih ga uzeo,ukoliko ne-onda da ne bacam pare bezveze i sta mi onda u tom slucaju predlazete.(znam da je najbolja opcija sa 2 monitora,ali sad nemam bas uslova za to) pozdrav
Svaki pro program mozes bolje da iskoristis sa vecim rezolucijama iz prostog razloga sto ces imati vecu `radnu povrsinu` tj, `stage` ili kako god se u tom programu to zvalo...
Mnogo znaci veca rezolucija u prva dva navedena programa, a za pro tools je super imati i dva monitora... Mozes li da zamislis kako izgleda kad rasporedis prozore na oba monitora?
:: izvinite na cekanju.koristim Neundo 3 i Wavelab 5 za sad,mozda uskoro i pro tool :: :: ::
drugari,veliko vam hvala,uzeo sam asusov monitor 22`,sa nekim malim popustom za 200e.NEBO i ZEMLJA u odnosu na 19-icu flat sa kojom sam dosad radio.dobio sam jedno 40-50% siru panoramu i bez muke mogu da pratim audio event-ove po trakama.a o odmoru za oci necu ni da pricam.vredi svaku paru pozdrav svima
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.