Nedavno sam kupio asus 8800gt i imam problema u igrama poput cod-4 i nfs prostreet,texture mi se mješaju i zakoci PC...a imam nove drajvere i graficka je ispravna radila perfektno kod frenda!!
A moja kanta je: maticna: asus M2N 2x1gb ram 667mhz 200gb HDD Maxtor 2xDVD RW napojna: 550w MSI
Kartica je ili overklokovana ili neispravna. Probaj sa drugom, jedino ćeš tako biti siguran. Da ne ponavljamo onu priču više i moja baba je zna, ako si pre toga imao neku grafičku, nadam se da si lepo očistio drajvere, Driver Cleaner. bla, bla, bla.
Eventualno pogledaj da li je sve u redu sa temeraturom kartice (Everest or somothing). Pogledaj da li je sve u redu sa cooler-om na grafičkoj.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.