Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
ASUS 3850
STRANA 1 OD 1
goran27 ASUS 3850 18.01.2008. 02:38 T7609

status: user
broj poruka: 372
Pre ove karte imao sam MSI 8600gt i sve je radilo ok.Danas sam ubacio ovg doticnog Radeona,i igre funkcionisu odlicno,ali 3d mark testovi 2005,2006 ne zele da rade.Naime kada god pokrenem test,uvodna slika benchmarka krene i tu stane.Mogu da je zatvorim jedino u task menageru,i tu uvek stoji,PRIMER:3D MARK 2005/6 NOT RESPONDING.Ajd ljudi pomagajte ako Boga znate,jer bi voleo da istestiram ovog ATI-AMD-a.Pozdrav za sve forumase!

AMD dual-core 4000+
Gigabyte GA-M56S nForce560
2GB Apacera 667Mhz
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Lama 3D Mrak 18.01.2008. 03:04 #39886

broj poruka: 166
Reinstaliraj Mrak, pa probaj. Cini mi se da nisu problem drajveri graficke, ali mozes i njih, u krajnjem slucaju, da zamenis nekom drugom verzijom.

Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...

Neba Svaki put... 18.01.2008. 04:47 #39893

broj poruka: 1197
... kad menjam nesto od hardware-a (a to nesto zahteva driver-e) obavezno instaliram svež windows. Iz iskustva sam naučio da ništa neće da radi punim kapacitetom dok ne instaliraš SVEŽ windows, pa na njega pre bilo čega instaliraš driver-e i to retardirane (u slučaju ATI-ja).
BataCele E, vidis... 18.01.2008. 04:55 #39894

broj poruka: 1532
...treba ti zakrpa za 3d Mark. A ljudi je vec napravili:

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1761
dragojlo2 A sto sam... 18.01.2008. 12:41 #39922

broj poruka: 718
...da benchujes ,valjda imas poverenja u nas i durge?(shalim se , naravno) reinstaliraj benchove,nemoj ceo windows ,mnogo je,a probaj i taj patch nece da skodi...`Ajd u zdavlje!

Ognjeni Re: Svaki put... 18.01.2008. 16:22 #39947

broj poruka: 4521

:: ... kad menjam nesto od hardware-a (a to nesto zahteva driver-e) obavezno instaliram svež windows. Iz iskustva sam naučio da ništa neće da radi punim kapacitetom dok ne instaliraš SVEŽ windows, pa na njega pre bilo čega instaliraš driver-e i to retardirane (u slučaju ATI-ja)

Sve sto trebas da uradis jeste da skines driver cleaner net ili neki slican....unistaliras driver....restartujes komp...ukljucis driver cleaner on obavi svoje...restartujes komp opet....i tek tad stavis nove drivere.....to je procedura pri stavljanju novih drivera(nebitno ati/nvidia)...i sve ce savrseno raditi sto se tice tog dela...nema potrebe za formatiranjem windowsa i gubljenja vremena

p.s. Gorane okani se 3d marka, cisto gubljenje vremena...i meni je pravio probleme i ne znam ni zasto sam ga stavljao ali eto cisto da znas, proradio mi je tek posle stavljanja novog biosa mada pokusaj i tu ispravku da instaliras sto su ti rekli

ajd uzdravlje :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs