I pored moje zarke zelje da probam jos 3870 nije imalo sanse da se nadje u SRBIJI ovih dana.. Na kraju danas je stigao XFX 8800Gt sad tacno koji je model u pitanju videcu sutra!!!!! Kad stigne kod mene!!! UZeo sam na slepo!!!!! Sta mislite o toj grafickoj!!!!!!!
Dali je toliko dobra koliko Palit i Gainward!!!!!!!
Verovatno jedan od najkvaliteetnijih proizvodjaca koji kod nas mogu da se nadju. Pomenutu karticu imama Alpha dog xtreme edition, ako je cena solidna tesko se moze reci da si je uzeo na slepo
Pisalo se vec o kvalitetu XFX-a tako da necu ponavljati, jedino je kod njih garancija kraca nego kod vecine ostalih, kvalitet je ipak neosporan. Onako usput ako si vec mogao da kupis 8800GT onda nisi morao ni da juris 3870 ukoliko ti je sirova brzina najbitnija.
XFX je vrhunska firma ali konkretno u oom slucaju pri kupovini 8800 gt je treba izbegavati....prekupi su a ne nude nista vise od drugih.....palit,asus, gainward tim redom....svi su ispod 235e....mada sto se mene tice Palit je jedini koji bih uzeo ( i uzeo sam ga :), jer je dalko jeftiniji od svih a boli glava je.....
nemoras da brines dovoljno ti je da znas da je pomenuti proizvodjac tri godine najbolji brend nvidie,ja sam mislio da su neke serpe dok se nisam konsultovo,i naravno pazario XFX
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.