Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
JEDNO PITANJE ZA STRUCNJAKE :)
STRANA 1 OD 1
kobe JEDNO PITANJE ZA STRUCNJAKE :) 14.01.2008. 16:38 T7527

status: user
broj poruka: 427
Imam Palit 8600GT SONIC+ pa me zanima sledece.Da li neko zna koliki je shader clock na 8600GTS ? i dokle mogu da klokujem shader clock na mojoj ? .)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
PANDUR FUCKINGOOGLEIT.COM 14.01.2008. 16:40 #39302

broj poruka: 73
FUCKINGOOGLEIT.COM
FUCKINGOOGLEIT.COM

Ognjeni .... 14.01.2008. 19:51 #39334

broj poruka: 4521

riva tuner 206 ....odes na podesavanja za drivere, stikliras da moze da se klokuje kartica i posle toga samo kliknes DETECT kada te bude pitao za to....i videces koliki mu je shader clock...kao i klock cpu i gpu......nepostoji pravilo niti negde pise koliki je maximalan klok bilo graficke bilo procesora...povecavaj po malo ( u pocetku 50 mhz posle po 10-ak mhz ) ...i posle svakog povecavanja testiras u 3d marku stabilnost i brzinu i gledas temperaturu....ukratko ....
ajd uzdravlje :) i ne preteruj
MaliAbner Prosto... 14.01.2008. 22:04 #39355

broj poruka: 7769
Klokovanje mozes da radis sve dok ne sprzis karticu, a onda ces ponovo moci da klokujes kad je zamenis i tako u nedogled tj sve dok mozes da menjas crknutu za novu...

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs