Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Grafičke i video karte, monitori, ...
Grafičke i video karte
STRANA 1 OD 1
skar Grafičke i video karte 13.01.2008. 23:26 T7515

status: user
broj poruka: 3992

da li verujete,XFX osvojio nagradu za najbolji nvidia brend 2007
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
OCz re 13.01.2008. 23:31 #39223

broj poruka: 2900
Secam se da je na guru3d bilo glasanje, XFX je vodio ubedljivo pored eVGA i ostalih.

BataCele ... 13.01.2008. 23:52 #39229

broj poruka: 1532
Sto da ne ?

Imali su skoro uvek dovoljan broj 8800GT kartica (pre toga 7900GS), koje nisi mogao ni za `leba naci. A bile su best buy u tom cenovnom rangu.

Uz dobru cenu.
skar Grafičke i video karte 13.01.2008. 23:54 #39231

broj poruka: 3992
cudim se zato sto sam ja prodavao jednu xfx i svi su me pitali sta je to,cak i neki majmun sto trguje komponentama

OCz re 14.01.2008. 00:00 #39234

broj poruka: 2900
Pa u Americi su samo i culi za XFX,BFG i eVGA, secam se da je neko rekao ne znam tacno na kom forumu, da ne moze da vidi sebe kako uzima Gigabyte ili Asus pored eVGA, jer tamo eVGA daje najbolju podrsku, sto me i ne cudi da ga i uzimaju zbog 24/7 podrske kad sam se nacito svega i svasta na njihovim forumima, imaju 8800GTX i QX6700 i pita kako se overclockuje...nije mi samo jasno kako je znao sta valja da kupi..
MACHINE Re: re 14.01.2008. 01:32 #39250

broj poruka: 5710
Da, XFX, BFG, eVGA su svakako izvanredni...ali ne zaboravi da u istu grupu idu cak nesto i bolji Diamond Multimedia i VisionTek a odmah za njima i Gainward, Palit, PointOfView, Leadtek...

- R a v e n L o r d -

:: Pa u Americi su samo i culi za XFX,BFG i eVGA, secam se da je neko rekao ne znam tacno na kom forumu, da ne moze da vidi sebe kako uzima Gigabyte ili Asus pored eVGA, jer tamo eVGA daje najbolju podrsku, sto me i ne cudi da ga i uzimaju zbog 24/7 podrske kad sam se nacito svega i svasta na njihovim forumima, imaju 8800GTX i QX6700 i pita kako se overclockuje...nije mi samo jasno kako je znao sta valja da kupi..
Valheru 14.01.2008. 03:32 #39260

broj poruka: 750
Po mom iskustvu od nVidia proizvodjaca eVGA i XFX su najpouzdaniji sa dobrim proizvodima
uz koje cesto ide dobar Full Pack,,,,

Od ATI mogu da izdvojim HIS koji mi je pruzio lepo uspomene na 9250 i X850 uz
odlicne kulere i OC mogucnosti,,,,

Diamond sam imao skoro pre 10 god,Diamond Multimedia Stealth II ako se dobro secam naziva
sa 4MB mem,nisam u toku njihovih novijih proizvoda kao i BFG tako da njih i BFG ne mogu
da komentarisem

Jel neko zna kad ce 3870X2(R680) izaci na videlo dana i koja cena da se ocekuje?

Van teme,kad stizu kod nas Penry-ini i koje su ocekivane cene?

Kad Inspiracija Cuti,
Razum Se Brzo Zamara...

Roger Zelazny - Cronicles Of Amber
Nemo-Novi Sad

imarkovic .. 14.01.2008. 08:03 #39267

broj poruka: 19012
iskošenoPa u Americi su samo i culi za XFX,BFG i eVGA, secam se da je neko rekao ne znam tacno na kom forumu, da ne moze da vidi sebe kako uzima Gigabyte ili Asus pored eVGA, jer tamo eVGA daje najbolju podrsku, sto me i ne cudi da ga i uzimaju zbog 24/7 podrske kad sam se nacito svega i svasta na njihovim forumima, imaju 8800GTX i QX6700 i pita kako se overclockuje...nije mi samo jasno kako je znao sta valja da kupi..

upravo tako, znaci ljudi znaju sta valja, a sta ne...ali i kod nas se sve vise uvoze kvalitetnije stvarcice...koliko-toliko

psyman a ovako nesto 14.01.2008. 11:47 #39278

broj poruka: 1046
http://www.overclockersclub.com/reviews/sapphire_atomic_hd3780/

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs