Pa u Americi su samo i culi za XFX,BFG i eVGA, secam se da je neko rekao ne znam tacno na kom forumu, da ne moze da vidi sebe kako uzima Gigabyte ili Asus pored eVGA, jer tamo eVGA daje najbolju podrsku, sto me i ne cudi da ga i uzimaju zbog 24/7 podrske kad sam se nacito svega i svasta na njihovim forumima, imaju 8800GTX i QX6700 i pita kako se overclockuje...nije mi samo jasno kako je znao sta valja da kupi..
Da, XFX, BFG, eVGA su svakako izvanredni...ali ne zaboravi da u istu grupu idu cak nesto i bolji Diamond Multimedia i VisionTek a odmah za njima i Gainward, Palit, PointOfView, Leadtek...
- R a v e n L o r d -
:: Pa u Americi su samo i culi za XFX,BFG i eVGA, secam se da je neko rekao ne znam tacno na kom forumu, da ne moze da vidi sebe kako uzima Gigabyte ili Asus pored eVGA, jer tamo eVGA daje najbolju podrsku, sto me i ne cudi da ga i uzimaju zbog 24/7 podrske kad sam se nacito svega i svasta na njihovim forumima, imaju 8800GTX i QX6700 i pita kako se overclockuje...nije mi samo jasno kako je znao sta valja da kupi..
Po mom iskustvu od nVidia proizvodjaca eVGA i XFX su najpouzdaniji sa dobrim proizvodima uz koje cesto ide dobar Full Pack,,,,
Od ATI mogu da izdvojim HIS koji mi je pruzio lepo uspomene na 9250 i X850 uz odlicne kulere i OC mogucnosti,,,,
Diamond sam imao skoro pre 10 god,Diamond Multimedia Stealth II ako se dobro secam naziva sa 4MB mem,nisam u toku njihovih novijih proizvoda kao i BFG tako da njih i BFG ne mogu da komentarisem
Jel neko zna kad ce 3870X2(R680) izaci na videlo dana i koja cena da se ocekuje?
Van teme,kad stizu kod nas Penry-ini i koje su ocekivane cene?
Kad Inspiracija Cuti, Razum Se Brzo Zamara... Roger Zelazny - Cronicles Of Amber Nemo-Novi Sad
iskošenoPa u Americi su samo i culi za XFX,BFG i eVGA, secam se da je neko rekao ne znam tacno na kom forumu, da ne moze da vidi sebe kako uzima Gigabyte ili Asus pored eVGA, jer tamo eVGA daje najbolju podrsku, sto me i ne cudi da ga i uzimaju zbog 24/7 podrske kad sam se nacito svega i svasta na njihovim forumima, imaju 8800GTX i QX6700 i pita kako se overclockuje...nije mi samo jasno kako je znao sta valja da kupi..
upravo tako, znaci ljudi znaju sta valja, a sta ne...ali i kod nas se sve vise uvoze kvalitetnije stvarcice...koliko-toliko
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.