Imam konf: intel celeron 1.7MHz,g-force 4 mx 440 (Znaci ne radi ni jedna novija igrica) i 512mb ddr na 266MHz. Kupio bi graficku 6200 i jos 512mb rama od prilike bih imao toliko kinte znaci 60-70evrica, jel bi moglo onda to da podrzi novije igrice? Ps/ Nemam pare za nov komp! Petza
Prvo procesor ti je slab za bilo sta novo.Sa tim cpu-om ako budes mogao da igras nfs most wanted budi srecan.Jos je Intel u p[itanju. Ta kartica koju hoces da kupis je takodje zivo sr**e.I da je uzmes opet ces moci da igras nfs most wanted i to na medijum detaljima u najboljem slucaju. Dakle trenutno cuti trpi i skupljaj pare. MX440 je verovatno posle fx5200 najjadnija kartica koja se ikada pojavila.
Pazi na puno jacim masinama od te koju ti planiras da sastavis ne mogu da se igraju novije igre pa ti je moj savet da ne dajes bez veze pare na ovo sto si planirao vec sacekaj skupi jos koju paricu pa lepo uvali nekom tvoju masinicu i pazari nesto novo, onako ces samo baciti pare i opet isto
:: :: Petz :: :: :: :: :: Budi srecan, ako uspes pasijans da upalis, o novijim igricama nema ni govora :: :: :: :: :: :: Ja i sada igram nfs most wanted na medium bez seckanja ali carbon ne mogu
A zamisli tek pro street, koji bi verovatno hteo da igras.
:: I to sto kaze :: a sta ti ja znam.. :: :: :: brate, od te fx5200 je mx440 jos i bolja grafik
ni slucajno da nisi uzeo te gluposti sto si planirao...bolje ostaviti i skupljati pare nego ih potrositi na isti shit.....nikada nije bilo kao u danasnje vreme da za premalo love mozes uzeti solidan komp, koji ce ti terati sve novije igre (naravno ne na max)...za oko 350e ( bez monitora ) mozes uzeti fin kompic....skupljaj pare i do tada cuti...kao sto sam i ja ....
Stedi i kupi najjeftiniju DDR2 + PCI-e platformu. Za pocetak neka to bude neki Athlon X2 4000 na nekoj integrisanoj GF 6100 ploci, koja ima PCI-e sa 1GB DDR2 memorije. Ovo te sve nece kostati vise od 120 evra, a mocices da igras neke iole novije igre... pa polako stedi za bolju grafiku i jos 1GB rama, u PCI-e verijanti ti je sve jeftnijie ...
Carbon nema sanse da igras ni sa 6200. Ja sam ga ga na duplo jacoj konfiguraciji (koja je znaci dosta jaca od ovoga sto ti planiras da uzmes) presao na medum 800x600, a to nije bas neki poseban ugodjaj. Da bi izvukao high detalje na 1280x1024 treba prilicno jaka graficka za Carbon. Sto se tice Carbona, moje iskustvo je da ne radi kako treba na nVidia karticama.
Poslusaj VMarc-a. Vrlo dobar savet. Inace, imas i jeftine Biostar ploce sa integrisanim nF7 vrlo dobrog kvaliteta.
... se proizvodi sa frkvencijom od 2,5 Ghz-a pa nadalje ,a ovo je za socket 474...6200 ,zaboravi na igrice ...Probaj nesto novije integrisano ,sto su ti i savetovali i 1gb memorije (ddr2 je jeftinija)...`Ajd u zdravlje!
Aaa, pa ti imas upgradeovanu verziju :) Cujem da je ona dosta optimizovna i bolje radi od obicnog x1600. Mislio sam bas sad da se upgradujem na 1650pro za relativno male pare, jer sam video da se pojavila verzija sa 512 RAM-a, a mislim da mi je bash to potrebno za moj novi 1650x1080 monitor. Mislis da bi se jezgro okoristilo tom kolicinom memorije?
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.