A sta je ovo 20` inch monitor i rezolucija 2560x1600, uporedi tastarutu sa duzinom monitora, toliko je moj 19` wide sirok a on ne podrzava vece od 1440x900 u igrama. I da je stvarno ovako sramota bre da daju video sve na max kad imaju 20FPS
Ovo je dokaz koliko decurlije ima na ovom forumu. Monitor je 24` i taj Dell-ov model nema rezoluciju od 2560x1600 vec 1920x1200. Ta rezolucija je rezervisana za monitore od 30`. Monitor je duplo veci od tastature?!!! Fenomenalan humor...
:: Vidi se da se javljaju samo ljubitelji Nvidie, i to samo onda kada ima smeta nesto sto je bolje od njihove monopolisticke firme.. :: :: Najbolje da se vidi FPS, kao i velicina monitora (koji je inace duplo veci od tastature). :: :: Nja nja nj :: :: ::
To nije definitivno monitor od 30`. Znam jer sam vise puta video kako izgleda monitor od 30`. To je 24` na snimku. Da, sad zato sto je onaj shaban rekao da je to 2560x1600 mi svi kao ovce treba da mu verujemo. Pre ce biti da je karta sra*e, pa su to pokrili lazima kako je to 2560x1600 sa antialiasingom...
:: :: Daume, gresis. Monitor je 30`, jer prezente :: na pocetku kaze da je rezolucija 2560 x 1600 :: Poz :: ::
POZDRAV svim forumasima. Da razjasnim dilemu po pitanju monitora i rezolucije. Posto posedujem Dell 3007FPW 30` monitor za poslovne svrhe, potvrdjujem da je maximalna rezolucija na istom 2560x1600 dok je monitor prikazan na snimku definitivno 24` sa rezolucijom 1900x1200, bez obzira sta neko kaze pre toga. Posto sam dugo pravio izbor koji monitor uzeti i strogo vodio racuna o rezolucijama i vise sebe zamorio istim, apsolutno je tacno sto kaze jedan od forumasa da je maximalna rezolucija na 24` TFT monitora za stone racunare 1900x1200 dok se rezolucije na lap-top racunarima ne mogu porediti i apsolutno je pogresna tvrdnja da je to ekvivalentno poredjenje. Stoga, ukoliko neko i dalje zeli da se prepire oko toga koji je monitor u pitanju, slobodno neka nastavi, rekao sam ono sto je definitivno a na vama je kako cete dalje da se postavite u celoj prici.
P.S. 30` TFT ima sirinu 77cm i neka vam to bude orijentacija.
Ne lupam gluposti kad kazem da je tastatura duplo manja od monitora... Mozda ne bas duplo, ali blizu... To kazem samo iz razloga sto sedim na poslu ispred 24` monitora, a tastatura je za nekih 10 cm kraca od istog.... Tako da mislim da je monitor od 30` na snimku.. Kako god, ne bih da se raspravljam...
Ovde vecina ljudi prica o tome koliki je monitor i da takav ne postoji a niko ne spominje da 3870x2 u CrssFire dere kevu.
Ne razumem ljude koji tupe oko monitora ali upravo mi je siroka logitec tastatura ispod 20` monitora i iste su sirine, STO ZNACI DA JE 30` SIRI ZA POLA, A NA SNIMKU JE MONITOR BAS TAKO SIRI ZA MALO JACE OD POLA.
Mislim sta reci kad intel preporucuje proizvode AMDeke...
Na veliku zalost fanova nVidije AMDekin Crossfire dere kevu i to je to, i pri svemu tome ne moraju da budu iste generacije grafike a ni isti proizvodjaci kao kod konkurencije.
:: Vidi se da se javljaju samo ljubitelji Nvidie, i to samo onda kada ima smeta nesto sto je bolje od njihove monopolisticke firme.. :: :: Najbolje da se vidi FPS, kao i velicina monitora (koji je inace duplo veci od tastature). :: :: Nja nja nj :: :: ::
o Boze dragi.... 1 )
Tata ti drzi ATI pa moras da imas ati karticu ??kako ne kontam ove likove koji vole ati i ne samo ati nego jednu stvar bez obzira koliko ona bila losa a i dalje ce ostati sa njom i koristice je (nebitno ) ali ce zato da pljuju sve ostale koji ne koriste isti shit.
2) to nije rezolucija 2560 x 1600 a I DA JESTE , ocigledno je i slepom coveku kako to tvoje `cudo` iz ATI-ja nema snage i secka i pri okretanju ekrana....zasto nisu prikazali neku scenu sa dosta akcije ??!!Jer nemoze , jer secka i muci se i sa `praznim` ekranom
prvi cu preci na ati , kada bude bio bolji i brzi za iste pare a do tad ....
Ja i ti se ne poznajemo tako da mozes da pretpostavljas i dalje. Opet, ovo govori koliko nestrucnih i detinjastih ljudi ima na ovom forumu. 753S i mx400 sam imao kad su se pojavili pre 8 godina. Ne guram matore masine i ne zalim se sto je Crysis zahtevan za 6800GT i slicno djubre. Necu da spominjem sta koristim, ali to su uvek high-end masine... Vise puta sam u raznim temama spomenuo koja mi je konfiguracija...
:: @ Dau :: Ma de si ti video monitor od 30` :: Kladim se da imas 753s CRT i mx400 :: :: :: Ako na 17 incha smeste 1920x1200 (laptop) zasto bi bio problem da monitor i od 24 incha ima vecu rezoluciju. Ima lenovo model 20 inca 1920x1200 tft ::
Neznam dal je to bas tacno da 3870 ,3850 i 3870x2 ima toliko rpobelma sa drjeverima da je par ljudi ispizdelo i vratilo graficke Asus 3870 i Gigbyte3870 i Asus 3850 su bile konkretno graficke!!!!
Nemoj neko da me pogresno shvati nemam nista protvi ATIja niti NVIDIje ali samo zelim da znam jel to tacno a zarko sam zeleo da praobam 3870 posto da sad imam 8800Gt ali ih trenutno nema u Srbiji uzeo sam XFX 8800GT (jos je nisam probao sutra stize)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.