Hocu da kupim monitor koji mogu da koristim kao monitor, ali posto vec imam tv karticu zeleo bih da je iskoristim pa da monitor koristim kao tv. Da li je model Asus VW222S 22`` Wide pouzdan s obzirom da kosta svega 15.500 dinara... Da li je neko imao iskustva sa ovim monitorom? Nije mi siguran s obzirom na poznati odnos cena - kvalitet. Molim vas za pomoc? Da li kupiti ili ne!? Ogranicen sam na 200 evra!!! Hvala pozdrav
Iskreno ja ne bih kupio asusa, nisam se susretao bas sa tim modelom, ali video sam drugi model u slicnom cenovnom rangu i razocarao sam se, moj monitor(samsung 730bf) koji je model od pre2-3 godine je mnogo mnogo kvalitetniji, bar sto se prikaza slike tice + ima i DVI.
Eh sad ovaj model koliko sam video ima integrisane zvucnike a i odziv od 2ms tako da s obzirom da ce ti koristiti i kao tv zvucnici tu imaju za tebe upotrebnu vrednos, mada ne verujem da nemas neke zvucnike koji su 100 puta bolji. Sve je na tebi, ako si do sada koristio(a verujem da jesi) standardan CRT monitor, ovaj asus ce ti izgledati i ciniti se kao izvanredan, ako mozes pogledaj kakav mu je prikaz slike pre kupovine i ako te zadovoljava to je to.
Pratio sam forume u vezi Asus-ovih monitora (mislim na TFT) jer sam i sam zeleo da kupim za male pare. U nasem anrodu se kaze: `koliko para - toliko muzike.` i ono sto je interesantno je da to vazi za svu tehniku a posebno za kompjutere jer niko nece za male pare da ti proda nesto sto valja. Video sam i tog Asusa i Acera i LG i Samsunga u akciji. Samsung 226BW za 400 eura ima najbolju sliku i za to i toliko kosta mada je unutra jad i beda sto se tice konstrukcije. Asus je sa druge strane samo dno i po kvalitetu slike i po izradi. Acer 22` wide je bolja kupovina i sigurnija samo ga treba probati na licu mesta pri kupovini i mislim da mu cena nije mnogo visa. Doduse ko zna - ako si ti zadovoljan slikom niko te ne moze odgovoriti ali pogledaj i ovo sotalo. Ja sam moj CRT pre osam godina platio 800 maraka i dan danas radi k`o sat i ima odličnu sliku (trinitronac Viewsonic). A na tebi je izbor sta ces ti sad da kupis. Po meni ipak je bolji izbor Acer za malo vise para.
:: Iskreno ja ne bih kupio asusa, nisam se susretao bas sa tim modelom, ali video sam drugi model u slicnom cenovnom rangu i razocarao sam se, moj monitor(samsung 730bf) koji je model od pre2-3 godine je mnogo mnogo kvalitetniji, bar sto se prikaza slike tice + ima i DVI :: :: Eh sad ovaj model koliko sam video ima integrisane zvucnike a i odziv od 2ms tako da s obzirom da ce ti koristiti i kao tv zvucnici tu imaju za tebe upotrebnu vrednos, mada ne verujem da nemas neke zvucnike koji su 100 puta bolji. Sve je na tebi, ako si do sada koristio(a verujem da jesi) standardan CRT monitor, ovaj asus ce ti izgledati i ciniti se kao izvanredan, ako mozes pogledaj kakav mu je prikaz slike pre kupovine i ako te zadovoljava to je to
Promenio sam dosta CRT monitora... ako si do sada koristio(a verujem da jesi) standardan CRT monitor pocev od Hansol-a, Simens-a, Samsunga...a i drugih TFT/LCD monitora... Trenutno imam SyncMaster 931 BF koji radi odlicno, ali mi smeta pozadinska svetlost kod mracne slike. Tacnije, kada gledam neki film koji ima mracnu sliku dosta utice pozadinska svetlost monitora... Sto se ostalih kvaliteta ovog monitora tice....ZA SVAKU PREPORUKU... Treba mi nesto vece pa reko da uzmem 22`... Hvala
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.