Sve 8800gt su iz iste kuhinje, nebitno ko je proizvodjac. Samo druge nalepnice. Uzmi prvu jer je mnogo manja kinta, cini mi se, a dobitak sa drugom ne vredi tu razliku.
Renaming his people blood elves, in honor of their fallen countrymen, he taught them how to tap into ambient mystical energies...
Tako nekako, MSI doduse ima jos losije ploce. Ali, sto se tice visoke klase, one i onako dolaze iz par univerzalnih pogona pa drugi samo lepe stickere. Ali se i oni klasiraju, niste od mene culi da manje razigrani i slabiji modeli idu isto tako slabijim firmama, u koje spada i nesrecni Microstar.
- R a v e n L o r d -
:: Na ovom forumu postoji jedno nepisano pravilo - izbegni MSI :: :: ::
NX6600GT Vivo koju sam kupio je bila ispravna nekih 8 meseci kad je crkla memorija na njoj i dobio sam drugu koja je lepo radila (i radi) do kraja garantnog roka. Od tada vise ne razmatram MSI mada je mozda kriv taj konkretni primerak. Oduvek sam uzimao Asus graficke i nikada nijedan problem sa njima, tada me je povukla primamljiva cena od 160evra (full varijanta je greskom prodavana kao lite) naspram 235 koliko su kostale dok su bile aktuelne. Naravno na reklamaciju je otisla samo kartica a vratilo se lite pakovanje bez igrica kojih je u full- bilo cak 11 komada. Ipak Asus poklanja vise paznje na svoje skuplje kartice a to se moze videti na 7900 generaciji gde je Gainward stavljao samo obicne elektrolite, Gigabyte je stavljao pola-pola a Asus sve tantal oklopljene. Ko ne veruje neka potrazi slike na netu pa se moze i licno uveriti, a koliko se secam i generacija 7 je navodno dolazila iz istih fabrika sa razlicitim stikerima. Mozda ali posebno prilagodjena razlicitim naruciocima. Takodje prva klasa i rani kvalitetni primerci Asusa dolaze sa Taiwana a kad im cena pocne padati onda se proizvodnja nastavlja u kineskim fabrikama. Ipak odakle god dolazile kartice izgledaju identicno a pojedini primerci iz Kine su se cak i bolje klokovale. Znaci nema pravila, uzimaj onu koja ima duzu garanciju i miran si.
Jedino je muka sto ima previse `konkretnih` primeraka sa logom MSI.
Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!
:: NX6600GT Vivo koju sam kupio je bila ispravna nekih 8 meseci kad je crkla memorija na njoj i dobio sam drugu koja je lepo radila (i radi) do kraja garantnog roka. Od tada vise ne razmatram MSI mada je mozda kriv taj konkretni primerak. Oduvek sam uzimao Asus graficke i nikada nijedan problem sa njima, tada me je povukla primamljiva cena od 160evra (full varijanta je greskom prodavana kao lite) naspram 235 koliko su kostale dok su bile aktuelne. Naravno na reklamaciju je otisla samo kartica a vratilo se lite pakovanje bez igrica kojih je u full- bilo cak 11 komada. Ipak Asus poklanja vise paznje na svoje skuplje kartice a to se moze videti na 7900 generaciji gde je Gainward stavljao samo obicne elektrolite, Gigabyte je stavljao pola-pola a Asus sve tantal oklopljene. Ko ne veruje neka potrazi slike na netu pa se moze i licno uveriti, a koliko se secam i generacija 7 je navodno dolazila iz istih fabrika sa razlicitim stikerima. Mozda ali posebno prilagodjena razlicitim naruciocima. Takodje prva klasa i rani kvalitetni primerci Asusa dolaze sa Taiwana a kad im cena pocne padati onda se proizvodnja nastavlja u kineskim fabrikama. Ipak odakle god dolazile kartice izgledaju identicno a pojedini primerci iz Kine su se cak i bolje klokovale. Znaci nema pravila, uzimaj onu koja ima duzu garanciju i miran si :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.