Treba mi savet , monitor mi nesto zeza , tj ponekad nece da se ukljuci al kad ga malo tresnem onda radi.. jel moze neko da mi kaze o cemu se okvirno radi i dal to vredi popravljati? neki dobar servis?
zavisi koji monitor CRT ili TFT/LCD i dijagonala. U principu mozes i sam: otvoris cukas al da ne pogines i nadjes okvirnu u kom delu je pa prelemis sve sto je smnjov dodajuci novi tinol. Cena je oko 20e. Kazes samo da te je preporucio Milos iz Zemuna...
Radojevic, Mladen & Tanja E-mail Address(es): mladenitanja@yahoo.com Personal Information: Address: Nehruova 64, II sprat Phone: 0111776-709 Mobile: 064173-0-273 Business Information: Company: MSB Phone: 011266-0590 Notes: Servis
Pod predpostavkm da je CRT xD,otisla ti cev,mislim to se meni dogodilo, najpre mi se pojavile zelene strafte,pa otisla brightnes i na kraju sam ga morao lupari da se ukljuci...Nevredi ti servis,bolje pazari novi,spale su cene TFT i imas jos i Bozicne popuste pa kupi neki TFT
At The End The Dark Tower Awaits In The Wrath of Titans Novi Sad
:: zavisi koji monitor CRT ili TFT/LCD i dijagonala. U principu mozes i sam: otvoris cukas al da ne pogines i nadjes okvirnu u kom delu je pa prelemis sve sto je smnjov dodajuci novi tinol. Cena je oko 20e. Kazes samo da te je preporucio Milos iz Zemuna..
Imas na oglasima za 20e ispravan monitor star oko 3 godine. :D Ja sam jedva prodao neke samsunge za 20e... strasno
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.